Реклама / Ads
48| 4959 |27.06.2011 НОВИНИ

Паси и Стоянов? - Невъзможно; Цветанов и Плевнелиев? - Всичко е възможно!

.
Цветан Цветанов
Така завоалирано отговори шефът на предизборния щаб на ГЕРБ на блиц въпроси за кандидата на ГЕРБ за президент; премиерът е изключително отговорен човек, няма да се кандидатира, увери още той.
 

Във всяко едно общество най-важното е сигурността и когато държавата не е в състояние да осигури консумативи и всичко останало, правят го дарители, обяви по БТВ вътрешният министър Цветан Цветанов. Всичко било максимално прозрачно, преди всичко това били общини, а приходите щели да се обявяват, добави той. Ще качим дарителите си на сайта, продължи министърът. Правели се проверки и последващ контрол на извършените проверки; искаме по-голяма активност и от гражданите, призова Цветанов и се зарече, че няма покровителство. И служителите започват да мислят по друг начин, увери той. Във Варна днес жена подала сигнал за корупция на катаджии, които поискали пари, за да не съставят акт на шофьор за употребен алкохол. Полицаите получили 180 лева, а случаят се проверява.

Преди връзката на Кирил Йорданов с БСП, той е бил със СДС, отговори Цветанов на въпроса дали и защо ГЕРБ биха подкрепили Кирил Йорданов във Варна. И обясни, че това означавало, че го харесват от всички политически сили. Почти сигурни били бургаският кмет Д. Николов и още около 30 души в Сандански, Разлог, Струмяни, Симитли, София, Пловдив (Иван Тотев), Стара Загора, Русе (областният управител), Добрич и пр. За Кърджали кандидатурите щели да се обявят на по-късен етап заради страха от атаки. надявам се, че ще дойде време да не се говори за етнически вот, каза Цветанов и добави, че ставало дума за местен човек.

Премиерът е изключително отговорен човек; знаете спекулациите с Борисов на предишните президентски избори, каза Цветанов по въпроса няма ли премиерът в последния момент все пак да се кандидатира. Всичко е възможно, отговори той на въпроса министър ли ще бъде кандидатът.

Последваха блиц въпроси и отговори:

- Соломон Паси, Петър Стоянов, Надежда Михайлова?
- Не е възможно!
- Симеон Сакскобургготски?
- Толкова на студено отидохте.
- Цветан Цветанов?
- Всичко е възможно!
- Лъчезер Иванов?
- Не!

Нямам пряко отношение към кадровия избор във ВСС, каза още Цветанов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5806 |17.06.2011 Цв. Цветанов: Нарушихме 20-годишни икономически интереси . 26| 6061 |14.06.2011 Цветанов: Нямаше да атакуват Янева, ако беше близка на Ал. Петров или на Сумиста . 46| 6023 |09.06.2011 Р. Петков пуска виц за могилите и тъста на Цветанов . 55| 5055 |09.06.2011 Ген. Атанасов: Цветанов е клеветник, ще го съдя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads