Реклама / Ads
96| 16150 |12.07.2012 НОВИНИ

Сесил Каратанчева забърка Бойко Борисов в секс скандал

.
Сесил на корта
Нова съмнителна сензация на медийния клюкарски пазар пласират издания, близки до Любомир Павлов, Огнян Донев и Алексей Петров. Във в. „Галерия” Сесил Каратанчева твърди, че Бойко Борисов ѝ пращал похотливи съобщения, когато била на 14 години.
 
Скандалната тенисистка взриви медийното пространство с твърдението, че Борисов опитал да я сваля по времето, когато бил генерал и главен секретар на МВР.

"Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях на 14 години", твърди Каратанчева. Това станало на демонстративен мач на кортовете на "Левски". Тя играела с Пламен Минчев срещу Бойко Борисов и Никол Димитрова, като нейният тандем загубил и трябвало да плати дребна сума, заради бас. Опитала да даде парите на Борисов, но й казал да ги остави на охраната. Двамата си разменили телефоните и половин час по-късно получила първия SMS. Сесил заяви, че го показала на баща си и на други хора, но не споменава кои. Най-странното е, че Сесил Каратанчева не си спомняла какво пишело в този sms.

Най-настоятелните опити за свалка от страна на премиера били по време на турнира „Ролан Гарос" през 2005 г.. Тогава Сесил е на 15. В материала, публикуван в „Галерия", думите на Сесил са потвърдени и от нейния баща Радослав Каратанчев.

Сесил твърди, че един от есемесите гласи: „Защо не ми дойдеш в хотела на гости".

„Глупости! Гадно е, не е честно така. Нямам такъв спомен. Къде е казала тази глупост? Играли сме тенис много пъти, баща й ми е приятел. Защо сега това?", коментира пред „България днес" премиерът Борисов.

Припомняме, че Сесил Каратанчева е известна тенисистка, която преди години се отказа от България и се състезава за Казахстан срещу 65 000 долара годишна заплата.

Тя бе замесена и в допинг скандал, когато бе на 16 години. Наказана бе от Световната федерация по тенис да не се състезава две години.

Бащата на тениситката Радослав Каратанчев бе назначен от Бойко Борисов за шеф на имотите на Спортното министерство, когато ГЕРБ спечели изборите през 2009 г. тогава той се забърка в друг скандал. В някои медии се появиха твърде предизвикателни снимки на дъщеря му, които тя бе качила на страницата си във Фейсбук. На едната се виждаше как Сесил страстно целува непознато момиче в някакъв бар. Тогава бащата даде пресконференция и заяви, че публикуваните в интернет снимки на дъщеря му, са атака срещу него от страна на пресаташето на БФ Тенис Евгени Атанасов. Каратанчев нападна и самата федерация, заявявайки, че тя е знаела за действията на Атанасов и трябва да си понесе последствията.

През 2011 година Министерството на спорта обедини двете си търговски дружества "Академика 2000", на което шеф бе Каратанчев и "Академика спорт" в едно общо "Ададемика 2011". В тази връзка Радослав Каратанчев е освободен като председател на борда на директорите на "Академика 2000". Каратанчев приел много болезнено отстраняването и смятал, че това е заговор срещу него.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 7935 |29.04.2012 В. Сидеров: Непредвидим съм, ако ме забъркат в далавера . 45| 12036 |15.03.2012 ГЕРБ в шах –човек на Цветанов забъркан в скандала “Хохегер” . 35| 9832 |10.02.2012 Банкер забъркан в далавери за милиони . 4| 5650 |03.01.2012 30 000 фирми забъркани в данъчни измами

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads