Реклама / Ads
27| 5514 |21.05.2014 НОВИНИ

Сидеров: Бареков е новият Жорж Ганчев и ще завърши като него

.
Много малко хора знаят, че страната ни е дискриминирана и към нея има двойни стандарти по отношение на еврофондовете. Всичко в ЕС се прави за големите корпорации, не за обикновения човек. Това коментира водачът на евролистата на "Атака" Волен Сидеров в Пазарджик, съобщиха от партията.
 

"Ние правим това, което ЕС не прави. То се нарича солидарност", е коментирал Националист номер 1, пише в съобщението. Той допълнил, че на практика продължаваме да даваме на ЕС повече пари, отколкото получаваме. "Това е несправедливо, в противоречие с регламента на ЕС, защото в договора пише, че този съюз се създава, за да премахне несправедливостите, да няма големи разлики в различните региони в Европа, което абсолютно не е така", категоричен е бил Сидеров.

Според лидера на "Атака", ако дойде някой в Северозападна България и отиде в друг район от Централна Европа, ще установи, че разликата е космическа. "На Барозу явно това не му е грижа и затова в ЕП ще се чуе следното: Или коригирате своята философия от ЕС, или го разтурете и всеки да се оправя сам. В момента хем сме вкарани в една рамка, хем тази рамка не ни дава достатъчно", е допълнил Сидеров.
По думите му досегашните правителства не са се борили България да получи колкото трябва. Той е дал пример с Гърция, Латвия и Естония, които получават много повече. Освен това ЕС обеща да даде 11 млрд. евро на превратаджийската хунта в Киев. Защо не дадат 11 млрд. евро на България, нали сме финансови отличници?, е попитал Сидеров. По думите му трябва да се предоговори затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" и да се предотврати затварянето на 5-и и 6-и блок. Той е подчертал, че еврофондовете ни са в пъти по-малко, отколкото в други държави. Той е бил категоричен, че не чува да се говори за двойните стандарти на ЕС от другите кандидати за европарламента. "Бягат от дебати.

Нека да застанем един срещу друг и да кажем кой за какво се бори", за пореден път е призовал опонентите си Сидеров и добавил, че трябва да участват и основните претенденти от извънпарламентарните партии. "Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват откъде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания", е казал той, имайки предвид "България без цензура", върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци. Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. "Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лева, за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже:

"Бареков препълни зала", е коментирал Сидеров. "Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него", заключил Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 5526 |20.05.2014 BG- номера! Завърналият се в ГЕРБ депутат пак пристана на Бареков . 58| 6383 |20.05.2014 Сидеров:Другите партии блеят по европейските гей-ценности, ние държим на нашите . 27| 5396 |19.05.2014 Още един депутат от ГЕРБ застана зад Бареков . 90| 4939 |18.05.2014 АФИС: ГЕРБ - 25.3%, БСП - 24.6%! Бареков пред ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads