Реклама / Ads
14| 13687 |07.05.2012 НОВИНИ

Скандал! Стоичков: Боби Михайлов хвърли ръкавиците на мача с Швеция за третото място!

.
Когато бяха близки...
Тайфун във футболните среди завихри легендата Христо Стоичков. Той нападна шефа на БФС Боби Михайлов за пореден път през послевдните седмици. Разкри и сензационни неща от кухнята на четвъртите в света. Нещата в българския футбол не вървят, направо са зле. Нужни са драстични промени във футболната политика, заяви Камата от Ловеч за ТВ-7.
 
Всички виждат какво се случва. Няма да си затварят очите и да мълча, отсече носителят на Златната топка.

Той зададе три въпроса към Михайлов.

 

Първият въпрос е много простичък – дали той като президент е участвал в манипулирани резултати на националния отбор.

Вторият – участвал ли е в тото схеми на българското футболно първенство.

Трети въпрос – участвал ли е в нареждане на съдийски групи и правил ли е натиск върху рефери за определени мачове. Той или шефът на съдиите.

Ето аз задавам три въпроса, той също да ми зададе три въпроса и да отговорим. Нека хората и специалистите да преценят кой говори истината.

 

Боби Михайлов си хвърли ръкавиците и напусна терена на послединия мач на националния отбор, когато му вкараха 4 гола. Сам се смени, защото не можел повече да стои на слънце, сензационна разкри Стоичков за онзи мач със Швеция за третото място на Световното в САЩ. Боби не е само четвърти в света. Всички 22-ма, които бяхме там сме четвърти. Няма да си променя отношението си към него, ние сме били заедно и критиките за лоша работа във Футболния съюз не е лично отношение.

Не е важно какво пишат вестниците. Много уважавам хората, които искат да помогнат на футбола от сърце. Гледам реално на нещата, а не ме интересува какво се пише и говори. Христо Стоичков не влиза в схеми и няма да влезе. За разлика от други, заяви мениджърът на "Литекс".

Не става въпрос дали искам да оглавя Футболния съюз. Нека да излезем двамата с Боби и да говорим, ако искате с детектор на лъжата. Да си зададем по три въпроса и да отговоряме. Предай моите три въпроса на Сашо Диков например, да гони Боби Михайлов из парламента и да му ги даде. Аз нямам време, имам много задължения.

Няма да сме нито първите и последните, които спорят. Ще настоявам да се покаже този диспут по телевизията. Нека се организира този дебат.

Водещият Николай Бареков заподозря някаква вражда като тази между Пеле и Марадона.

Не бъркайте нещата. Тук става дума за нападател и вратар, което... Там са други неща, на друго ниво, не се съгласи Стоичков.

Аз критикувам принципно и казвам верни неща. Не може отбори да нямат съблекални, да слизат от рейса и да отиват на игрището, да няма детски школи и нормални игрища и това да се крие, продължи атаката легендарната осмица.

Но Боби Михайлов е добър приятел с Мишел Платини и има неговата подкрепа. Това не е маловажно, припомни Бареков.

И Саркози беше приятел с Платини, но снощи го смениха като президент, отсече Модерният ляв.

 

“Нямам причина да се срамувам от моето управление и това на колегите ми. Разочарован съм от думите на Стоичков, защото толкова години сме играли в един отбор и сме се борили за една кауза. Иначе България е демократична държава и президентският пост в БФС е изборна длъжност. Въобще не се притеснявам от Конгреса, тъй като аз съм избран, а не назначен. На Конгреса хората ще преценяват, кой какво е направил, какво ще направи в бъдеще и т.н.”, заяви още вчера на нападките Борислав Михайлов.

ТВ-7 се ангажира да опита да организира диспут по възникналите спорове между двамата известни футболисти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 13224 |21.04.2012 Скандал! НСО следяла хора на НАТО, Първанов дал бронирана кола на Манол Велев . 46| 6930 |01.11.2011 Стоичков: Като чуе за президента, Сергей става като домат . 31| 5255 |21.10.2011 Христо Стоичков: Европо, отвори се . 26| 6376 |12.04.2011 Скандал! Яне натискал съратник да фалшифицира 17 500 подписа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads