Реклама / Ads
10| 16843 |02.08.2013 НОВИНИ

След гола фолк мома, дават смъртта на миньорите

.
Райна Източник: mysound.bg
Райна обичала да се снима гола. Това призна самата тя в сутрешния блок на Нова тв. Слабостта й е очевидна от новия й клип, който уж имал големи художествени качества, но всъщност си е еротична задявка на музикален фон.
 
Водещият я похвали, че била винаги във върхова форма, но дамата от фолка кокетно го опроверга, като разкри, че в момента се е отдала на мързел и почивка. В студиото тя се появи в жълта рокля и жълти обувки. Роклята – естествено прозрачна, за да няма никакво съмнение относно размера на бельото... Известната фолк жена скромно приемаше шербетените комплименти, че е страхотна звезда, модел и въобще световна личност.

най-новото видео на Райна вече бе завъртяно в ефира на телевизия Planeta. То е към песента „Виновен”. Според рекламите феновете със затаен дъх очаквали именно това парче и вече излизали екзалтирани по улиците (това е логично предположение след невероятните отзиви и похвали). Певачката сама качила кадри от предстоящото видео във Facebook.

Песента е авторска и е по музика и аранжимент на Крис Кей и текст на Мариета Ангелова. Клипът е заснет под режисурата на Николай Скерлев в студио в софийското село Долна Малина. Според авторите видеото било много арт, абстрактно, кинаджийско и било без сюжет. Според обикновени познавачи от бранша обаче ставало дума за поредната пошлост, която трябва да привлече мъжките погледи и задни мисли.

Преди месец същата хубавица заяви пред сп. „Стори”, че била звяр в леглото. Споделя и интелектуални подробности около секс фантазиите си.

В Ораново настроението е съвсем друго...


Малка подробност. След като завърши кръшното представяне на известната мома, тъкмо да започне филмова информация и бе включен драматичен репортаж на живо от Ораново. Оттам репортерка на телевизията предаде, че спасителната операция за издирване на двамата затрупани миньори е приключила и те са открити мъртви.  

Не казваме, че е виновна телевизията. Такъв е животът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6030 |01.08.2013 В Ораново надеждата умира последна . 24| 6184 |31.07.2013 Волен за Бойко: В момента пече, следобед гърми . 12| 6220 |31.07.2013 А.Михник пред "Шпигел": След законни избори имате законна власт . 3| 5763 |30.07.2013 Последни метри и надежда да открият двамата миньори в Ораново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads