Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 2288 |29.09.2021 НОВИНИ

Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Лозенец“

.
На 30 септември 2021 г. (четвърък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Йоан Екзарх“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Милин камък“
ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Лозенска планина“ до ул. „Йоан Екзарх“
ул. „Милин камък“ от ул. „Св. Наум“ до ул. „Презвитер Козма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ на кръстовището с ул. „Йоан Екзарх“.

На 30 септември 2021 г. (четвърък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Кръстю Сарафов“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Кръстю Сарафов“ от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Арх. Йордан Миланов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кръстю Сарафов“ на кръстовището с бул. „Христо Смирненски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2327 |28.09.2021 Станислав Младенов: Мерките на кабинета ”Янев” за преодоляване на енергийната криза са добро, но временно решение . 0| 2279 |28.09.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3303 |27.09.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Люлин“ 2 и в.з. Калфин дол . 0| 2309 |26.09.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Люлин“ 1

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ