Реклама / Ads
0| 4094 |02.11.2020 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои част на столицата

.
На 3 ноември 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Найден Геров“, кв. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:
 

На 3 ноември 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Найден Геров“, кв. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:

бул. „Академик Иван Евстатиев Гешов“, бул. „Цар Борис III“, ул. „Софийски герой“, ул. „Найден Геров“
бул. „Академик Иван Евстатиев Гешов“ от ул. „Урвич“ до ул. „Найден Геров“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Софийски герой“ и ул. „Найден Геров“.

На 3 ноември 2020 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Никола Пиколо“, в.з. Симеоново-Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:

бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Шумако“, ул. 82, ул. „Околовръстен път“
бул. „Сименовско шосе“ от ул. „Никола Пиколо“ до ул. „Околовръстен път“
ул. „Куила“ и подстанция
ул. „Никола Пиколо“ и ул. „Златен век“ от ул. „Васил Попович“ до бул. „Симеоновско шосе“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извор“ на кръстовището с ул. „Шумако“, ул. „Света Мария Магдалина“ на кръстовището с ул. 82

На 3 ноември 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района на:

ул. „Криволак“ от ул. „Розова долина“ до ул. „Крум Попов“
ул. „Крум Попов“ от ул. „Криволак“ до ул. „Цанко Церковски.“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Попов“ на кръстовището с ул. „Криволак“ .

На 3 ноември 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Връх Острокап“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района на:

ул. „Връх Острокап“, ул. „Блазна“, ул. „Бреза“, ул. „Ибровица“
ул. „Караджин“ от ул. „Иван Пешев“ до № 74
ул. „Полувраг“ от ул. „Васил Левски“ до № 27.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ на ъгъла с ул. „Полувраг“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4743 |01.11.2020 Временно затвори сектор ”Заверки и легализации” към МВнР заради заразен с коронавирус . 0| 3954 |01.11.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Лозен . 21| 4423 |30.10.2020 Фон дер Лайен: Страните членки на ЕС ще получат ваксина едновременно . 0| 3673 |29.10.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads