Реклама / Ads
Frognews
0| 4400 |08.03.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 9 март 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 525 , жк. „Младост“IА, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 525 вх. 4,5,6, бл. 526, бл. 527

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 526.

На9 март 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тракия“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тракия“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Поручик Пачев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия“ ъгъла с ул. „Поручик Пачев“.

На9 март 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Позитано“, жк. „Зона Б-5-3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Странджа“ от ул. „Три уши“ до бул. „Александър Стамболийски“

ул. „Позитано“ от ул. „Странджа“ до ул. „Отец Паисий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Странджа“.

На 9 март 2018 г.(петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Илчо Димитров, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Велизар Велков“ от ул. „Българска легия“ до бул. „България“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: МБАЛ „Св. София“.На9 март 2018 г.(петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ваклинец“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Наум“, ул. „Св. Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Панайот Пипков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

На 9 март 2018 г.(петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Качаник, жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Качаник“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Качаник“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

На 9 март 2018 г.(петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костадин Трайков Петров, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Костадин Трайков Петров “

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костадин Трайков Петров “ ъгъла с ул. „Железопътна“.Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4218 |06.03.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4364 |05.03.2018 . Йорданка Пенкова поема временно Здравната каса 1| 3951 |26.02.2018 . „Софийска вода“ напомня как да се предпазят ВиК инсталациите при ниски температури 0| 3803 |26.02.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ