Реклама / Ads

0| 3476 |09.05.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Бенковски“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Св. Спас“, ул. „Рашовец“, ул. „Рудината“, ул. „Георги Бенковски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила“ ъгъла с ул. „Суходол“.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богдан“ вилна зона „Иваняне“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Иваняне“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдан“№7.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Две могили“ кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. „Иван Вазов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумарица“ ъгъла с ул. „Поп Боне Найденов“.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Й. Вапцаров“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Никола Й. Вапцаров“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Козяк“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Й. Вапцаров “ ъгъла с ул. „Банат“.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“ жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Осогово“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон“
ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Осогово“ до ул. „Шар планина“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Осогово“.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“, ул. „Васил Левски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ пред 116 ОУ.
На 10 май 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гергана“ кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар“, ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гергана“ ъгъла с ул. „Липа“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Временно прекратиха издирването на Боян Петров 2| 4214 |08.05.2018 . Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3709 |07.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3852 |03.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3553 |30.04.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ