Реклама / Ads

 

0| 3782 |21.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Царибродска“ Център община „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Царибродска“ от ул. „Пиротска“ до бл. 333А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царибродска“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

На 22 юни 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Юндола“ от ул. „Кутловица“ до ул. „Георги Пеячевич“

С понижено налягане ще бъде районът между ул. „Велчо Атанасов“, ул. „Кадин връх“, ул. „Георги Пеячевич“, ул. „Кобилино бранище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Кутловица“.

На 22 юни 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ и ул. „Константин Фотинов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Велбъжд“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Княгиня Тамара“

по ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Бесарабия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Велбъжд“№34; ул. „Константин Фотинов“ №117.

На 22 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Боримечка“ вилна зона „Симеоново - Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. Боримечката , ул. „Васил Попович“, ул. „Бяла черква“, ул. „Симеоновска“, ул. „Горска ела“ и ул. „Отечество любезно“

по ул. „ Горска ела“ от №41 до ул. „Отечество любезно“

по ул. „Васил Попович“ от ул. „Тодор Пеев“ до ул.“ Боримечката“, ул. „Чичовци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дядо Ѝоцо“ ъгъла с ул. „Бяла черква“.

На 22 юни 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на измервателно устройство на ул. „Васил Левски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Васил Левски“ от ул. „Заградена поляна“ до ул. „Зора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Габер“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3896 |19.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3801 |18.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4303 |17.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3830 |14.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ