Реклама / Ads

 

1| 3314 |26.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ПСПС Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Южна част на бул. „Околовръстен път“ между пътя за лифт „Симеоново“ до бул. „Симеоновско шосе“

Южна част на бул. „Околовръстен път“ между бул. „Черни връх“ до бул. „България“ - бензиностанция „Шел“, база на „Волф“, Езиково училище и частна детска градина „ЕСПА“ –

жск „Малинова долина“

кв. „Витоша“ – карето между: бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Проф. Васил Арнаудов“, ул. „Проф. Георги Манев“ и бул. „Околовръстен път“, в което влизат комплекси: „Макси“, „Преслав“ и „Градина“

кв. „Мирчо Драганов“ - карето между: бул. „Черни връх“ от №91 до №151, ул. „Димитър    Манев“, ул. „ген. Иван Колев“ и бул. „Околовръстен път“

кв. „Манастирски ливади изток“ – карето между ул. „Луи Айер“, ул. „Шарл Шампо“,  бул. „Околовръстен път“ и ул. „Йордан Бакалов Стубел“ 

Алтернативно водоснабдяване с водоноска ще бъде осигурено на адрес:

вилна зона „Киноцентъра“ III част на ул. „Градина“ №23  Частно езиково училище „ЕСПА“ - от 10:00ч. до 19:00ч. на 27.06.2018г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

жск „Малинова долина“ - пред бл.29 от 22:00ч. на 27.06.2018г.

кв. „Манастирски ливади-изток“ - ул. „Луи Айер“ колелото на автобуса от 22:00ч. на 27.06.2018г.  .

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Борис I“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

 

 

по ул. "Струга" от бул. "Княгиня Мария Луиза" до бул. "Христо Ботев",

по бул. "Христо Ботев" от ул. "Струга" до бул. "Княгиня Мария Луиза" -четни номера

по ул. "Княз Борис I" от ул. "Клокотница" до ул. "Струга".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Струга“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“  .

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Българска морава“ Център район „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Българска морава“  от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Българска морава“.

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с изместване на водомерен възел на ул. „                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Върбица“ Център район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 15:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Върбица“  от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Проф. Асен Златарев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Върбица“ №8.

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Промишлена“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. "Промишлена" от бул. "Президент Линкълн" до ул. "Иван Хаджийски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Промишлена“ ъгъла с ул. „Братя Бартел“  .

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Любляна“ от ул. „Букет“ до ул. „Нов век“

по ул.“ Полски венец“ от ул. „Любляна“ до ул. „Букет“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ ъгъла с ул. „Нов век“.

На 27 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летец“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боровец“ , каре от бивши военни блокове от №1 до №15 на ул. „Летец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боровец“ ъгъла с ул. „Летец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3429 |25.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3679 |24.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3782 |21.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3896 |19.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ