Реклама / Ads
Frognews
0| 2673 |10.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

кв. „Орландовци“ в района на ул. „Първа Българска армия“, ул. „Каменоделска“, ул. „Кожарска“, река Владайска, ул. „Лавандула“, ул. „Липов цвят“, ул. „Жак Дюкло“, жп линия, река Суходолска

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рояк “ ъгъла с ул. „Нов градец“; ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Съзнание“; ул.“Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Знаме на труда“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джеймс Баучер“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Джеймс Баучър“ от ул. „Милин камък“ до пл. „Велчова завера“,

ул. „Димитър Димов“

ул. „Милин камък“от бул. „Джеймс Баучър“ до бул. „Св. Наум“

ул. „Презвитер Козма“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Света гора“

ул. „Света гора“ от бул. „Джеймс Баучър“ до ул. „Презвитер Козма“

ул. „Йоан Екзарх“ от бул. „Джеймс Бачър“ до ул. „Димитър Димов“

бул. „Св. Наум“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Вишнева“

карето между, ул. „Арх. Йордан Миланов“, ул. „Кръстю Сарафов“, ул. „Бряст“, бул. „Св. Наум“, ул. „Кръстю Срафов“, ул. „Св. Теодосий Търновски“, ул. „Йоан Екзарх“, ул. „Милин камък“, ул. „Черноризец храбър“, ул. „Витоша“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рояк “ ъгъла с ул. „Нов градец“; ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Съзнание“; ул.“Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Знаме на труда“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Княз Борис I“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Княз Борис I“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, пл. „Света Неделя“

бул. „Тодор Александров“ от ул. „Цар Самуил“  до ул. „Княз Борис I“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 558 кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 519, ул. 510, ул. „Мими Балканска“, ул. „Владимир Минков – Лотко“, ул. „Георги Спасов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. 513.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ кв. „Република“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Република“ 2, кв. „Толева махала“

окръжно „ВиК“ - Божурище, магазин „Метро 2“, бензиностанции Петрол и Лукойл- Република 2, магазин „Хиполенд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред хотел „Трафи М“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ гр. Нови Искър кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Гниляне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Смолничето“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Янко Панайотов“, ул. „Свети Кирил и Методий“, ул. „Простор“, ул. „Съединение“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Янко Панайотов“ ъгъла с ул. „Свети Атанасий“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъб“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дъб“, ул. „Бор“, ул. „Ясен“ от ул. „Липа“ до ул. „Дъб“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Дъб“ ъгъла с ул. „Кория“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване на резервоар „Ловджийска чешма“ община „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Градищe“ 

Вилна зона „Ловджийска чешма“

Вилна зона „Белика“ – ул. „Славей“, ул. „Роза“, ул. „Невен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона „Градище“ – ул. „Младежка“ ъгъла с ул. 3; вилна зона „Ловджийска чешма“ – до чешмата.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Пресвета“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пресвета“, ул. „Стара планина“ от ул. „Отечество“ до ул. „Стара ливада“ и ул. „Стара ливада“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина “ ъгъла с ул. „Пресвета“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бяла бреза“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бяла бреза“ №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бяла бреза“ ъгъла с ул. „Пряка поляна“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Еделвайс“ и ул. „Теменужка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Николай Хрелков“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Николай Хрелков“ от №49 до №55.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хрелков“пред №55.

На 11 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Смагово“ и ул. „Жеравна“ кв. „Курило“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Жеравна“ от №14 до №26Б.

ул. „Смагово“ от ул. „Билка“ до ул. „Космонавт“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Жеравна №26; ул. „Билка“ ъгъла с ул. „Смагово“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2774 |08.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2931 |04.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3246 |03.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2774 |02.10.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ