Реклама / Ads

0| 3210 |07.02.2019

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Люлин планина“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Лайош Кошут“, ул. „Тунджа“, ул. „Люлин планина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Стари Искър“, ул. „Челопешко шосе“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Враня“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Враня“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Опълченска“.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Стар лозенски път“ вилна зона „Врана – Лозен триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стар лозенски път“, ул. „Люлин планина“, ул. „Витоша“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар лозенски път“ ъгъла с ул. „Витоша“.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люляк“ с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люляк“, ул. „Балабана“, ул. „Стара планина“, ул. „Витоша“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люляк“ ъгъла с ул. „Ружа“.
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ран Босилек“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ран Босилек“ от ул. „Димитър Търкаланов“ до ул. „Руй планина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов “ ъгъла с ул. „Ран Босилек“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Правителството призна Гуайдо за временно изпълняващ президент на Венецуела 2| 3379 |06.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3114 |06.02.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3034 |31.01.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3115 |28.01.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ