Реклама / Ads

0| 3016 |21.12.2021 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 декември 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Боримечката“ и ул. „Георги С. Раковски“, кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Сеславци“ и затвор „Кремиковци“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството на кв. „Сеславци“ и затвор „Кремиковци“.

 

На 22 декември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Пирамидите“, с. Кътина се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Езеро“,  ул. „Пирамидите“, ул. „Еделвайс“ и ул. „Нерезене“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирамидите“ на кръстовището с ул. „Езеро“.

 

На 22 декември 2021 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

ул. „Акад. Петко Стайнов“,  бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Йозеф Валдхард“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йозеф Валдхард“ на кръстовището с ул. „Акад. Петко Стайнов“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2288 |20.12.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в район „Люлин“ . 0| 2340 |18.12.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава . 2| 2346 |16.12.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ . 5| 2582 |15.12.2021 МС: Възможно е временно ограничаване правомощията на КЕВР за актуализиране цените на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ