Реклама / Ads
0| 2380 |12.06.2024 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 13 юни (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Подуенска“, ж.к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:
 

ул. „Райно Попович“ от ул. „Петрохан“ до ул. „Подуенска“ и ул. „Подуенска“ от ул. „Христаки Павлович“ до ул. „Христо Г. Данов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Христаки Павлович“ на кръстовището с ул. „Подуенска“.

 

На 13 юни (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Йосиф Щросмайер“, ж.к. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

ул. „Йосиф Щросмайер“ от ул. „Кукуш“ до ул. „Русе“

ул. „Крум Хр. Стоянов“ от ул. „Йосиф Щросмайер“ до ул. „Трън“

сградите на А1, ЦДГ № 52 „Илинденче“, „SIEMENS“, „Инкомс“, Бизнес

Център „Електрон“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Йосиф

Щросмайер“ на кръстовището с „Крум Хр. Стоянов“.

 

На 13 юни (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Маестро Кънев“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

ул. „Маестро Кънев“ от бул. „Овча купел“ до ул. 672 и болница „Здравето“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Маестро Кънев“ на кръстовището с ул. 672.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 2999 |12.06.2024 Христо Панчугов: Важно е да се разбере как партия, появила се вчера в YouTube, ще влезе в парламента . 0| 2331 |12.06.2024 Първата ракета на България в женския тенис Виктория Томова започна с победа във Валенсия . 2| 2376 |12.06.2024 Над 80% от предадените протоколи са били сгрешени. Ще увиснат ли бонусите от 25 лв. на членовете на СИК? . 1| 2426 |12.06.2024 ВСС избира ръководител на Апелативна прокуратура-София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads