Реклама / Ads
14| 15215 |25.08.2021 НОВИНИ

Старата песен на нов глас: Предложената от ИТН Велислава Петрова с двойно гражданство?

.
Велислава Петрова Източник: Facebook
Теодор Михайлов от „Демократична България“ твърди, че предложената два пъти за министър от ”Има такъв народ” Велислава Петрова в проектокабинетите си - при първото правителство като министър на здравеопазването, а при второто - на образованието, притежава българско и британско гражданство.
 

Вчера той пише във Фейсбук:

 

"Велислава Петрова, имунолог с докторски степени по имунология и вирусология е номинацията на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов за министър на здравеопазването и след това за министър на образованието от ИТН.

 

С двойно гражданство - българско и британско.


В което няма нищо лошо. Лошото е, че ако от ИТН са много любопитни към другите, не е зле да се обърнат и към себе си.


Освен, ако някой друг не им говори в слушалката."

 

А днес Михайлов от ДБ изнася нова информация:

 

"Вчера се появиха съвсем основателни съмнения дали изнесената от мен информация за двойното гражданство на Велислава Петрова е вярна. И с право!

 

Дори лично депутатът от парламентарната група на ИТН Петър Димитров (тагнах го, но явно си е махнал тага) се включи и ме обвини, че не съм проверил и съм публикувал непроверена информация.


Всъщност е лесно проверима, освен ако не искаш да провериш и да отричаш до последно, че някой няма нещо, което има.


За г-н Димитров и всички останали усъмнили се, слагам една голяма червена стрелка. Не, че няма сега да се появи някой, който ще предположи, че това е фотошоп или стара снимка. Не, не е, съвсем официален източник от днес е. И Велислава Петрова много добре го знае.


И ако в ИТН не са знаели за двойното гражданство и се правят на изненадани, нека попитат този, който я е предложил два пъти за министър. Защото той е знаел. А в ИТН знаят неговото име. Но едва ли им стиска да го попитат нещо изобщо."

 


.
Снимка: Теодор Михайлов, Facebook

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5277 |13.08.2021 Проф. Александър Маринов: Връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно, това е изпята песен . 5| 4023 |27.07.2021 Сийка дъвче старата дъвка: Сигналът на Рашков е поредната политическа атака срещу прокуратурата . 1| 2966 |13.07.2021 По 80 лв. за глас: Задържаха мъж от Славяново за търговия с вот . 27| 7869 |22.06.2021 Авторът на великата песен „Священная война“ тръгнал да бяга, когато немците били пред Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads