Реклама / Ads
144| 13526 |15.01.2011 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Направили са вътрешен преврат на Бойко Борисов!

.
Стефан Гамизов
У нас има бананов преврат в бананова република. Всички разбойници започнаха да се събират по интереси. Алексей Петров се сближи с Драшков, а преди това неистово се мразеха. Няма да подкрепя план, измислен от Георги Първанов.
 

Участието на Ст. Гамизов започна с отговор на въпроса получавал ли е заплахи заради участието си в Сеизмограф по БТВ. Това се прави почти винаги, когато става ясно, че ще участвам в предаване. Културата им е такава и не искам да коментирам този въпрос, отговори гостът.

Гамизов определи ситуацията в България по следния начин: „Мисля от два дни за идиотите, които ни вкараха в този преврат, бананов преврат в бананова република продължи: А ситуацията е следната. Бойко Борисов показва лабилност, когато го натискат от външни институции. Чиновниците от ЕС повярвааха, че в България ще стане някаква промяна. Захванаха се да изискват от него да прави някои неща. Бойко Борисов започна да ги казва тези заявки, а те доведоха до това, че в България всички разбойници започнаха да се събират по интереси. Алексей Петров се сближи с Драшков, а преди това неистово се мразеха”.

Гамизов посочи, че податливосттта на Бойко Борисов да се съобразява с Европа по енергийните въпроси, е довела ДАНС до паника. „Там са едни зли, самозабравили се хора, които правят пари”, беше категоричен гостът.

АЕЦ Белене, Южен поток, Марица Изток 2, групата Капитал са в основата на всичко. Синтетичните наркотици са втората основна причина, контрабандата също е важен фактор. В нея има 2 милиарда, тук се леят парите”, обобщи Гамизов.

На въпрос до какво ще доведат записите, ако са автентични, Гамизов очерта следната картина: „Миналата година тръгнаха слухове, че Бойко Борисов ще бъде нагласен. Аз приемам, че това са СРС-та. Цветан Цветанов си слага подписа под искането за СРС-тата. Направили са му вътрешен преврат на Бойко Борисов, от тези, които са недоволни, че той слуша ЕС. В ДАНС преглеждат телефоните на близките му, избират и записват, за да го компроментират. Крайният резултат е служебно правителство на Г. Първанов”, обобщи Ст. Гамизов.

Гостът в студиото заяви, че не е в добри отношения с премиера, но това нищо не означава, когато трябва да се предприемат мерки, за да не се случват нещата, запланувани от противниците на Борисов. „Няма такъв филм "Подавам си оставката!" Не трябва да ни оставя на милостта на едни зверове, които за няколко месеце ще приключат АЕЦ Белене и Южен поток, а контрабандата ще се вихри в невиждани размери!”, разпалено призова той.

„Надеждата е Бойко Борисов да си свърши работата. Аз няма да подкрепя план, измислен от Георги Първанов и хора, които произвеждат синтетични наркотици. Хората в България трябва да осъзнаят, че от едно зло не трябва да отиваме към по- голямо зло” убедено завърши Гамизов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5889 |30.12.2010 Кр. Стефанов: НАП води война с корупцията . 7| 4614 |18.11.2010 Станишев: Свидетели сме на един пълзящ преврат . 9| 5016 |04.10.2010 Готвят преврат на Станишев . 14| 6152 |30.09.2010 Д-р Стефан Константинов поема болното здравеопазване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads