Реклама / Ads
16| 6063 |04.12.2013 НОВИНИ

Татяна Дончева критикува, че парите за пленарна зала се дават на пенсионерите

.
Бившата депутатка Татяна Дончева осъди идеята събраните пари за ремонта на пленарната зала на НС да се дадат на пенсионерите. Тя определи това като глупава постъпка.
 

 

Според Дончева много се спекулира с най-бедния район в България - Северозападна България. „Обърнете внимание, от този район бяха най-добре представените във властта. Те имат 11 общини, но нямат пътища до големите си областни центрове. Какво означава това?", възмущава се Дончева в „Лице в лице”.

 

По думите й държавата е блокирана, което се отразява на институциите. „Няма го доверието към тях. То е паднало до санитарния минимум. Не може зам- шеф на митниците, който никога не е работил в сферата, а след това е преместен като съветник на министъра на финансите! Институциите се пълнят с хора, които не могат да упражняват длъжността си, убедена е Дончева.

 

Асен Агов се включи в разговора и заяви, че развратът в българската политика е започнал през 2001 година.

 

„Не, не политическият, а общественият разврат, иначе няма да си точен”, възрази му Дончева.

 

„Непрекъснато се вменяваше, че с тарикатлък може да се забогатее. Политически разврат е и онзи, който видяхме вчера - с един депутат, който напуска. Разврат е когато министър- председателят, дошъл на власт през 2001 година, идва да си взема имоти. Ще говори, че идва за един нов морал, но в същото време си взема гори, които има съмнения, че са негови”, продължи мисълта си за политическия разврат Агов.  

 

Дончева го прекъсна с разсъжденията си за митингите на ГЕРБ и БСП. Митингите, които направиха ГЕРБ и БСП, колко пари струват? Те имаха план за автобуси и влакове, но какво правят, когато си употребят субсидиите за това, пита тя.

 

Агов обсъди и темата за заплатите на депутатите. По негово мнение те са сравнително ниски. „В България на депутатите основната им заплата е 12 пъти по-ниска от Германия”, заяви със съчувствие към бившите си колеги политикът от ДСБ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 9855 |17.11.2013 Т. Дончева: Размерът явно има значение . 21| 6148 |15.11.2013 Татяна Дончева: Има умисъл в тиражирането, че генерал от ДАНС е посетил Доган . 41| 7177 |13.11.2013 Т. Дончева: За БСП няма изход, те ще крушират челно . 9| 5334 |12.11.2013 Татяна Буруджиева: Всички трябва да са равнопоставени на пътя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads