Реклама / Ads
7| 5729 |14.08.2011 НОВИНИ

Темида осъди Володя Стоянов, клеветил съсед

.
Източник: signal.bg
Петричкият районен съд осъди известния фолк изпълнител Володя Стоянов за това, че клеветил съседа си Христо Коледаров.
 

Преди дни магистрат Диана Хаджиева постанови 3000 лв. глоба за певеца, обществено порицание в ефира на БНР и да заплати на Коледаров разноските по делото.

Враждата между Евгения и Володя Стоянови от една страна и Христо Коледаров, брат му и баща му, от друга, тлеела от десетина години. Една ограда деляла имотите им в Петрич. Ималиспорове за прокарване на улица, за паркиране на коли, Стоянови опитали да спрат строежа на Коледарови.

Преди две години певецът платил време в кабелна тв, за да направи изявеление срещу комшията си, бивш граничен полицай.

"Закани се, че ще ми счупи главата, псува родителите и жена ми. Тази моя глава знае 1 млн. песни. Зад всяка личност се крият стотици томове прочетени книги, богат житейски опит. Ти, който нищо не си създал в този живот, искаш да живееш на гърба на личности. Ако имаш някакви проблеми, вземи си психоаналитик, доктор, психолог, но не тормози повече известните личности", сипел в ефира Стоянов.

Твърдял още, че Коледаров и брат му паркирали колите си така, че задръствали улицата. Преди години полицаят пребил мъж от Петрич, казал още в ефира изпълнителят.

От разпити на свидетели по делото станало ясно, че твърденията на певеца не отговарят на истината. Между двете фамилии имало разправии и размени на обидни думи, но не и закани за убийство.

Соченият за бит мъж пък посочил други хора като нападатели, не и Коледаров. Бившият граничен полицай загуби жена си след раждане в столична клиника. Запряна почина през март 2009 г. дни след като роди момченцето им Георги.
Съдия Хаджиева е получила и справка от Софийски градски съд за присъда по дело за клевета от 2006 г., заведено пак от Коледаров, по което Стоянов вече е наказан с глоба.

Новото решение срещу Стоянов може да се обжалва пред окръжния съд в Благоевград.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 7077 |09.08.2011 Волен Сидеров осъди Слави за обида и клевета . 9| 5951 |01.08.2011 Хотелиер се застреля, докато съпругата и 2-те им деца спят в съседство . 42| 5413 |20.07.2011 ЕК удари по БГ правосъдие и даренията в МВР . 3| 4779 |14.07.2011 Осъдиха 2-ма ГЕРБери за конфликт на интереси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads