Реклама / Ads
39| 11546 |04.07.2012 НОВИНИ

Теодора Стефанова: Б. Борисов ще става дядо, министри си тръгват

.
Теодора Стефанова
Извънредно и специално включване от Италия на международната врачка Теодора Стефанова разкри какво очаква България и българите в следващите години. Извънземното човече Унилсън, което си говори с нашата Теодора, и казало, че около премиерът Бойко Борисов цари напрежение.
 
Стефанова е в Сардиния, където е поканена лично от бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. Там била и Дарина Павлова, вдовица на боса на Мултигруп Илия Павлов. Поканена съм специално да си почивам с тях. Тук са и децата на Дарина. Изкарваме си чудесно и се зареждаме с енергия, скромно отбеляза ясновидката по телефона на водещия по Нова тв Евгени Генчев.

Около премиерът Бойко Борисов цари напрежение и му се струпва много работа. Наесен ще си тръгне един министър. През 2013 - още двама. Това не означава, че ще падне правителството на ГЕРБ. Опозицията ще иска и вот на недоверие, но няма да мине. Не искам да кажа кой е министърът, който ще си тръгне, защото не искам да създавам напрежение. Ще има напрежение в енергетиката, селското стопанство, повдигна завесата на бъдещето старозагорката Теодора, спечелила доверието на Берлускони. Според нея щяло да има много стачки и протести догодина, но ГЕРБ пак щели да спечелят изборите. Ще управляват обаче в коалиция с нови партии и движения, които ще са изненада, ще видите. Разбира се пак Борисов ще бъде министър председател, - отсече Стефанова, която явно има гаранция от човечето Унилсън. Щели да ни пуснат и в Шенген, което си е завладяваща новина, без съмнение.

Рано или късно Борисов пак щял да има има достойна жена до него. Това щяла д0а е Цветелина Бориславова. Това виждала Теодора. Най-накрая ще бъде с нея. Ще бъде доволен и щастлив и ще стане дядо до 2015 година, предрече развълнуваната нашенка по телефона от Сардиния, по-точно от вилата на г-н Берлускони.

България върви по един верен път, но има още много трудности. Трябват още 10 години, за да се пооправим. Тогава ще ни управлява жена и ще се подредят нещата за българите, заключи оптимистично международната експертка по бъдещето Теодора Стефанова.

 

Теодора Стефанова и Дарина Павлова с децата са се разположили на лятна почивка във вила „Чертозе”, собственост на Силвио Берлускони. Неотдавна медии писаха, че Берлускони е похарчил 5,6 милиона за разширяването и разкрасяването на прочутата си лятна резиденция на о. Сардиния. Над 3 млн евро отишли само за новите четири луксозни апартамента. Те били обзаведени от най-добрите мебелни къщи на Милано и били истинска демонстрация на италианския дизайнерски талант.

Зевзеците на Апенините веднага коментирали, че апартаментите били за знойните гостенки на Кавалиере, с които той обича да отмаря в имота през лятото. Те обаче не познали, защото, както се убеждаваме сами, там били поканени най-скъпите хора на Берлускони – българките Дарина и Теодора.

 

Припомняме, че на о. Сардиния къща има и Дарина Павлова. Тя е купена още от съпруга й Илия, когато империята Мултигруп бе на върха на славата у нас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 5610 |03.07.2012 Борисов: Процесът по гасенето на пожара е рисков . 68| 7144 |02.07.2012 Сидеров: Борисов превърна България в педерастка държава . 99| 6321 |01.07.2012 Борисов: Разпоредих на Дянков да компенсираме социално слабите за поскъпването на тока . 157| 10011 |30.06.2012 Б. Борисов: Славата никой не може да ми вземе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads