Реклама / Ads
15| 5253 |18.11.2013 НОВИНИ

Ц. Цачева: Нашите членове знаеха защо са на митинг

.
Цецка Цачева
Нормално е партия в опозиция да организира подобно политическо мероприятие. Избрахме Пловдив, защото София е под обсада всеки ден, а и не е България, обясни тя.
 

Нормално е това, което се случи в събота в София и Пловдив, заяви по НТВ Илияна Йотова от БСП и попита дали въобще сме излизали от предизборна ситуация.

За числеността на митинга на "Цариградско шосе" сравнете хората от антиправителствения митинг през юли и тези от събота, предложи Цецка Цачева. Йотова репликира, че митингът от София не бил само на БСП и ДПС, но и на много други хора, които подкрепят правителството. Тя добави, че е против да се подхожда така към двата митинга, важно било какво са скандирали хората и какви послания са отправили. Ако ще си говорим за транспорта, вериоятно не съм аз човекът, трябваше да поканите министъра на транспорта, каза Йотова. И посочи, че хората са отишли да подкрепят идея и кауза. Тя благодари и на футболните фенове, заради които било подгрявано напрежение, но нищо не се случило и протестът бил мирен, а името на България повторено стотици пъти.

Нормално е партия в опозиция да организира подобно политическо мероприятие. ГЕРБ в продължение на 6 месеца не призова симпатизантите си, за да не бъдем обвинени, че нагнетяваме напрежението, каза Ц. Цачева. Трябваше обаче да има такъв митинг, защото хората искаха от нас да се съберем, да бъдем заедно. Избрахме Пловдив, първо защото София ежедневно е в протести и сградите, символ на държавността, са под обсада, посочи тя. Другият аргумент беше да се докаже, че България е не само София, че и другите райони имат отношение към това, което се случва. Механизмът, по който нашите членове и симпатизанти, бяха уведомени, свидетелства, че хората много ясно са знаели защо са на този митинг, продължи Цачева.

Отказвам да тълкувам каквото и да било, ако говорите за тези хора като за стоварени хора, обърна се Йотова към водещия В. Николаев. не подценявайте тези хора, защото нямате право на това, каза тя и посочи, че имало и обидени на това, че не могли да присъстват в София.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 5685 |16.11.2013 Цачева: Те сринаха държавата . 27| 5714 |13.11.2013 Цачева: Не студентите окупираха СУ, депутатите окупираха НС . 13| 5094 |28.10.2013 Златанова: Европейските правила са над нашите . 5| 5554 |08.10.2013 Изслушват бивши членове на ГЕРБ за тефтерчето на Златанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads