Реклама / Ads
0| 6470 |01.06.2013 НОВИНИ

Цветна олимпиада за отличници за 1-ви юни

.
Много награди за показаните знания, грамоти и изненади очакват победителите в олимпиадата.
 

Национално движение „България си ти!“ има удоволствието да Ви покани в Деня на детето – първи юни - на награждаването на най-добрите ученици в Цветната олимпиада за отличници. Събитието ще се състои в 162 ОУ „Отец Паисий“, кв. „Ботунец“, София, от 11 ч.
 

Специално участие в тържеството ще вземат Любов Костова - мениджър на Британския съвет за България, президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков, мениджърът на Българската баскетболна лига Сандра Велчева, проф. Хасан Шамати - ръководител на Теоретичния отдел към Института по физика на твърдото тяло към БАН, гл. ас. Лидия Бурова от катедра „Германистика и скандинавистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“, големият творец проф. Евгени Кузманов, Катя Атанасова – преподавател в НБУ, журналист и писател, Влади Василев – репортер от предаването „Господари на ефира“, д-р Евгений Миронов – учредител на НД „България си ти!“, рап звездата Бобо, бийтбокс изпълнителката Печенката и др.
 

Целта на олимпиадата е да се сплотят децата, да се премахнат социалните бариери и предразсъдъци в обществото, да се стимулира креативността им.  Събитието е част от програмата на Движението за иницииране на различни форми на публично стимулиране на младите хора и тяхната обществена реализация. Организицията работи и в съответствие с европейската стратегия „Европа 2020“, чиято водеща цел относно образованието е да се сведе под 10 % делът на преждевремонно напусналите училище деца.
 

Много награди за показаните знания, грамоти и изненади очакват победителите в олимпиадата. А сладките изкушения на „Джелати“ и вкусните царевични пръчици „Зайо Байо“ ще зарадват всички деца. Най-добрите ученици от 5, 6, 7, 8 клас се включиха в надпреварата по български, английски, немски език, математика, химия и изобразително изкуство. Директорът на училището г-жа Полина Шахова и преподавателите „прегърнаха идеята“ и събитието бързо се превърна в реалност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5199 |28.01.2013 Повече пари за отличниците . 14| 5671 |14.08.2012 Дянков ще дава на общините-отличници . 2| 6755 |09.08.2012 Станка Златева започна с победа на Олимпиадата . 136| 16170 |09.08.2012 На Олимпиадата в Лондон – секс до дупка!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads