Реклама / Ads
17| 7155 |31.03.2009 НОВИНИ

Уволниха зам.-кмета на Пещера,

.
гр.Пещера
Това е репресия срещу наш член. Кметът на ГЕРБ в Пещера е марионетка на БСП, червените ги командват, отвръща на уволнението Волен Сидеров
 


Скандалният зам.-кмет на община Пещера Атанас Стоилов е освободен от длъжност. Това съобщиха от общинската администрация. Заповедта влиза в сила считано от 1 април.
 Просто сега намериха удобния повод да ме отстранят. Мисля, че освен това което говоря за случая "Белнейски", в кметството повече се страхуват да не разкрия, как чрез неизгодни договори се източва общината. Вероятно това плаши ГЕРБ и БСП, които в Пещара са едно цяло", заяви за Frognews.bg уволненият служител.

  До драматичната развръзка се стигна, след като седмичникът "Уикенд" публикува миналата седмица интервю с него. Там Стоилов твърдеше, че непосредствено след убийството на двете сестри Белнейски е подал на разследващите клип с телефон, на който двете момичета са заснети само дни преди трагедията. Те били в скиорски костюми и се разхождали край хотела на областният управител Георги Петърнейчев.

Според Стоилов никой не обърнал внимание на видео информацията. В интервюто той изрази и съмнения, че се прикрива високопоставен човек , близък с властта или негов роднина. Зам.-кметът отказа да обясни от къде има записа. Майката на момичетата Фани Белнейска пък коментира, че девойките приличали на нейните, но не можела със 100% да е сигурна.

В понеделник Атанас Стоилов бе привикан да дава обяснения за Националната следствена служба в София. Тази сутрин път от ефира на bТВ Георги Петърнейчев опроверга твърденията на зам.-кмета и обяви, че завежда срещу него дело за клевета.
Уволнението показва кметът на града Варсанов, който е от ГЕРБ е обикновена марионетка на БСП.

Отстраняването на Стоилов е свързано със случая Белнейски и реакциите на Петърнейчев, коментира за Frognews.bg лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров. Реакцията на властта спрямо Атанас Стоилов е много паникьорска и издава страх, каза още лидерът на националистите. Според него случилото се е вид репресия спрямо техен член и представител в местната власт. Този случай е показателен, че БСП командва ГЕРБ, твърди Сидеров. Той е категоричен, че но подобни атаки няма да стреснат уволнения и да му затворят устата. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 7162 |31.03.2009 Янев и Софиянски в консервативен съюз за евроизборите . 17| 6255 |31.03.2009 Роман описва България, критиката го разбива . 6| 5478 |31.03.2009 Отвличанията били дело на едни и същи престъпници . 14| 5754 |31.03.2009 Прокуратурата е последната крепост на държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads