Реклама / Ads

 

0| 3294 |29.07.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 30 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“ кв. „Горни Богров“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трети март“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ срещу 115 СОУ.

 

На 30 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателни кранове  на ул. „Елин Пелин“ и ул. „Лагадина“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лагадина“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Горска поляна“, ул. „Момино венче“, ул. „Вълшебно биле“, ул. „Горски дух“, ул. „Крайречна“, ул. „Папрат“, както и ул. „Глухарче“ от №2 до №6

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лагадина“ ъгъла с ул. „Горска поляна“.

 

На 30 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Космонавт“ гр. Банкя кв. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Космонавт“, по ул. „София“ от ул. „Космонавт“ до ул. „София“ №88

по ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „София“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“ до бензиностанция „Симона“.

 

На 30 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Витиня“ кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Витиня“, ул. „Балкан“, ул. „Мусала“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Витиня“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 8| 4684 |27.07.2018 Вижте особеното мнение на Филип Димитров по делото за Истанбулската конвенция . 0| 3540 |27.07.2018 Къде ЧЕЗ спира тока? . 3| 4337 |25.07.2018 Майки: Къде бяха досега незрящите, та не излязоха с нас? Субсидийките изправят хора срещу хора . 0| 3413 |25.07.2018 Вижте къде ще спира водата в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ