Сряда, 22 Май 2019, 22:57
Реклама / Ads
Frognews
0| 2541 |05.11.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 06 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тракийска могила“ с. Световрачене , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Войнешки път“, ул. „Железопътна“, ул. „Пирин“, ул. „3-ти март“, ул. „Миладин Цветков“, ул. „Поляната“, ул. „Лесновска река“, ул. „Чавдар войвода“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войнешки път“ ъгъла с ул. „Тракийска могила“.

 

На 06 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Булина ливада“ жк. „Западен парк“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Зли дол“, по ул. „Булина ливада“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Братин дол“

ул. „Суходолска“ от ул. „Булина ливада“ до бул. „Вардар“ .

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Булина ливада“ до магазин „Т- маркет“.

 

На 06 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Лесопарк“ с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Врачанска“, ул. „Извора“, ул. „Иван Грозданов“, ул. „Васил Левски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Лесопарк“.

 

На 06 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Прогрес“, по ул.“ Цар Борис III“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Троянов път“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. .“ Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Прогрес“.

На 06 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Опълченец“ вилна зона „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Полет“ и ул. „Люлинска котловина“ от №1 до №9 .

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. .“ Равнище“ ъгъла с ул. „Полет“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Временно спират метрото между станция „Сердика“ и националния стадион 0| 2731 |03.11.2018 . Управляващите спират пътуванията за да осигурят кворум в Народното събрание 8| 3127 |02.11.2018 . Спират достъпа на 40 сайта за инвестиционна търговия 1| 2612 |02.11.2018 . Вижте къде ще спира токът 0| 2936 |02.11.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах