Реклама / Ads
0| 3042 |20.11.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Чавдар Мутафов“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.  „Симеоновско шосе“, ул. „Чавдар Мутафов“, ул. „Тодор Чипев“, ул. „.Могилата“, ул. „.Йордан Стубел“, ул. „Иван Пейчев“, ул. “Трифон Кунев“, ул. „Асен Разцветников“ и бул. „ Симеоновско шосе“.

 

Зона с повишена мътност: ж.к.“Дианабад“  и кв. „Витоша“, района между бул. „ Симеоновско шосе“,  ул. „21-ви век“, ул. „Христо Вакарелски“, ул.„Никола Габровски“ и бул. „Г. М. Димитров“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екатерина Пенчева“ ъгъла с ул. „Чавдар Мутафов“.

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Летец“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Вазов“, ул. „Летец“, ул. „Хаджи Димитър“

 ул. „Искърско дефиле“ в района между ул. „Банска“, ул. „Зенит“, ул. „Стое Джуров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър“ ъгъла с ул. „Стое Джуров“.

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран и монтаж на водомер на входящ водопровод на резервоар „Лозище“ на ул. „Подлозище“  кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

местност „Долни смърдан“ и местност „Подлозище“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хрелков“ срещу №49.

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Бреза“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Иван Пешев“, ул. „Караджин“, ул. „Половраг“, ул. „Васил Левски“, ул. „Блажна“ №17, №29, ул. „Караджин“ №70, №74, ул. „Половраг“ №21, №27

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блазна“ ъгъла с ул. „Ибровица“.

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Чавдар“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“3-ти март“, ул. „Чавдар“, ул. „Здравец“, ул. „Александър Стамболийски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред училището.

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Аличо“ до ул. „Христо Ботев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №16.

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Сърнела“ от ул. „Боженци“ до ул. „Полк. Стойно Бачийски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стойно Бачийски“ ъгъла с ул. „Сърнела“

 

На 21 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Проф. Марин Големинов“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Иван Колев“ №40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 и ул. „Борис Вълчев“ №20

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Велчев“ ъгъла с ул. „Ген. Иван Колев“

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3235 |18.11.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 1| 4587 |17.11.2018 Недоволството не спира: блокират кръстовища в Лом и „Петрохан” . 0| 3788 |16.11.2018 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока заради профилактика . 4| 4982 |13.11.2018 Полицаи спират с лютив спрей бунтуващи се граждани във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads