Реклама / Ads
0| 3834 |04.02.2019 НОВИНИ

Вижте къде утре ще спират водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 05 февруари 2019 г. (вторник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.
 

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в

някои части на столицата

 

На 05 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Факултета“ - по ул „Дръстер“ от ул.“Суходолска“ до бул.“Възресение“

ул.“Стрезимировци“

по ул.“Суходолска“ от ул.“Дръстер“ до ул.“Западна“

кв.“Красна поляна“- бл.11,120, ул.“Перуника“

по ул.“Ришки проход“ от бул.“Възкресение“ до ул.“ Иван Гарванов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ до магазин „Т-маркет“.

 

На 05 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Галичник“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Галичник“ ъгъла с ул. „Цар Иван Александър“.

 

На 05 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на бул. „Цариградско шосе“ вилна зона „Врана – Герман“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Военно поделение, база „Хидрострой“

С понижено налягане на водата ще бъдат кв. „Ботунец“ и с. Горни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Военно поделение.

 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3602 |03.02.2019 Спират водата в някои райони в София . 0| 3924 |01.02.2019 Вижте къде ще спират тока . 12| 5698 |31.01.2019 Боил Банов: БСП взеха помия от двама изнудвачи, сега да се чудя къде да ми учи детето . 0| 3811 |30.01.2019 Вижте къде утре ще спират водата в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads