Реклама / Ads
73| 7415 |14.10.2011 НОВИНИ

Взривиха колата на Сашо Диков пак насред европосещение в София

.
Сашо Диков
Сега това е тътенът от взривената снощи кола на Сашо Диков. Разигра се истински екшън: пушек, дим, насъбрани комшии и моменталически Канал 3 започна предаване на живо от мястото на инцидента. В "Шоуто на Слави" съвсем случайно пак по същото време спрягаха името на Диков.
 

Този взрив ми прилича на взривовете, които избухват в София, когато идва делегация от ЕК, каза тази сутрин по НТВ комисар Валери Йорданов. Започнал е и нов оглед в района, където беше взривен автомобилът на журналиста от Канал 3 Сашо Диков.

Взривното вещество било към 1 кг тротилов еквивалент, разказа тази сутрин самият Сашо Диков по телевизиите. Той не го свързвал с нищо, нямало готвена сензация в медията, в която работел, освен призива да призове всички да гласуват, защото изборите са важни. "В България решат ли да приключат с теб, приключват", констатира той и каза, че няма да поиска охрана. И бил доволен от работата на полицията досега. Но напомни, че идентичния случай с взрива пред в. "Галерия" не бил разкрит. Две цели очерта и Диков по НТВ - сплашване и съвпадение с посещенията на Барозу и Бузек. Той чакал 9 месеца да бъдат хванати бомбаджиите и други престъпници. Диков побърза да каже, че колата му е застрахована в Лев Инс, дружество на Ал. Петров и затова очаквал да почнат съответните приказки. Диков се пазел с честно и коректно вършене на занаята

Полицията издирва очевидци на взрива.

Frognews.bg напомня, че снощи беше взривена колата на журналиста Сашо Диков пред дома му в столичния квартал "Гоце Делчев". Експлозията се е случила в района на бул. "Тодор Каблешков" и ул. "Луи Айер", като наблизо до мястото на инцидента е и домът на Диков.

Абсолютно никакви заплахи от никого не съм получавал, съобщи самият Сашо Диков по Канал 3. Той не е пострадал.
Полицията вече е на мястото на взрива и започва огледи на взривения автомобил.

Самият Диков оповести, че малко след 22.00 часа се чул адски гръм, видял около колата си пушек и се насъбрали всички комшии. Части от колата са се разхвърчали на 5 - 6 метра.

Канал 3, както обикновено, запредава подготвено и на живо от мястото на взрива.

По странно съвпадение в "Шоуто на Слави" по същото време стана дума за публикация срещу Сашо Диков в седмично издание. Любопитното е, че предаването в 22,30 е на запис, който се прави около 20 часа, т.е. доста преди взрива, почти съвпаднал с предаването по БТВ.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5118 |16.09.2011 МОНМ олекотява раниците; школата-неподготвени . 13| 5958 |29.05.2011 Взривиха медицински център във Варна . 37| 5136 |17.04.2011 П. Диков: Продажбата на Кремиковци е шанс за София . 4| 5552 |08.04.2011 Взривиха джипа на криминално проявен във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads