Реклама / Ads
6| 6273 |25.06.2010 НОВИНИ

Закопчаха изрод, пускал порно с бебета в нета

.
25-годишен мъж от Добрич е бил арестуван за разпространение на гнусни порнофилми с пеленачета, пише "Блиц".
 
Извратенякът е закопчан в сряда при секретна акция със съдействието на международни служби, научи „Монитор" от сигурни източници сред разследващите в Добрич.

Арестантът канел на гости невръстни дечица от махалата, където живее, като предварително ги изкушавал с изненада, която ще им разкрие на място. В дома си пускал на децата видеокасети със секс, изпълняван от професионални порнозвезди. Аферата лъснала преди няколко дни, когато едно от децата се разприказвало пред родителите си и споделило какво е гледало при баткото

Майката и таткото на момчето били шокирани и веднага подали сигнал в полицията. От своя страна ченгетата поискали прокурорско разрешение за обиск. При проверка на дома на 25-годишния добричлия били открити и конфискувани множество касети с порно. Той бил арестуван за 24 часа, след което - освободен. Към момента има доказани данни за 3 деца видеозрители. Изяснява се откога 25-годишният упражнява разпространение на сексфилми пред малолетни. В момента разследващите търсят още „зрители", които да дадат показания срещу добричлията.

Според запознати, освен че притежавал богата колекция от порнокасети, задържаният имал и филми, на които се вижда как мъже се гаврят с новородени. „Става дума за бебета, а не за деца на една или две години, може ли да си представите какви изроди гледат подобно съдържание коментираха разследващи. Полицаите твърдят, че е честа практика подобно съдържание да се обменя по интернет. Поради тази причина в момента се проверява в кои сайтове е влизал заподозреният.

Обикновено хората, които гледат и разпространяват подобни филми, членуват в затворени форуми. За да допуснат нов член в тяхната общност, го принуждават преди това да извърши престъпление. Спечелването на доверието става като новобранецът започне да ъплоудва или да разпространява порно с бебета. По този начин останалите членове на форума са спокойни, че техният нов „брат" не е полицай под прикритие. Според запознати снимането на секс с пеленачета е особено доходоносен бизнес, защото подобни филми не се разпространяват свободно като обикновеното порно. Преди време беше разбита педофилска група, обменяла подобни кадри, за които имаше съмнения, че са снимани в страни от бившите социалистически републики. На една от лентите се виждаше как родителите държат собственото си дете, докато друг мъж се гаври с него.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4977 |16.06.2010 Закопчаха Мирослав - Мулето, въртял далавери със затворници . 3| 11651 |10.06.2010 greshka37 . 4| 5217 |24.05.2010 Закопчаха "мозъка" на "Наглите" . 3| 4573 |04.05.2010 Закопчаха данъчен, точил ДДС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads