Събота, 23 Септември 2017, 07:02
Frognews
1| 8344 |03.07.2017

Амани ал Хатахби: Правим секс голи, без хиджаб и бурки

.
Какво крият бурките, паранджа и хиджаб? Бомби би бил най-тъпият отговор. Истината е, че под тях кипят страсти, радостни трепети, любов и съкровено очакване на щастието.
Мюсюлманки, живеещи в САЩ неотдавна демонстрираха завидно чувство pа хумор, отговаряйки на всякакви въпроси в интернет връзка с тях, дори на съвсем наивни. Това стана в специално предаване, наречено „Тайният живот на мюсюлманките” и осъществено в няколко серии. Някои от отговорите са били излъчени в сайта IslamNews.

Колко тайни крият жените мюсюлманки...
 

Водещата Лайла Шаикли обясни на непросветените, че мюсюлманикте взимат душ голи, без хиджаб.

Журналистката Амани ал Хатахби направо шашна публиката разкривайки „шокиращата” тайна: когато правим секс мюсюлманките сме без дрехи. Тя обаче допълни, че сексът извън семейството е голям грях.

Световни фотографи превърнаха паранджа-модата в изкуство.

 

Олимпийската медалистка и световна шампионка от САЩ по сабя Ибтихадж Муххамад обяснява, че мюсюлманките носят памучно и копринено бельо като всички останали жени по света, а забрадката завързват по много различни начини, според личните си предпочитания.

 

Защитничката на човешките права Линда Сарсур демонстрирала как връзва шал около главата си така, че да може в него да държи мобилния си телефон. Дори не го изваждала, за да разговаря с някого, което било много удобно.

Пред такова съвършенство дъхът спира...

 

Исляма е една от най-разкрепостените религии по отношение на секса, твърди известният арабски учен Ибн Каййим. Той дава пример с Талмуда, който описва юдейката като робиня, длъжна да ражда деца и да се подчинява на мъжа. Иаййим цитира и християнския светец Св. Авгусин, според когото жената е само средство за продължаване на рода.

Едва в края на XIX век Зугмунд Фройд променя мисленето на християните с доказателства, че жената има права в сексуалния живот точно толкова, колкото и мъжете.

 

Исляма учи и съпруга, и съпругата да бъдат щедри и великодушни един към друг по време на сексуалните ласки и акт.

Скандинавският сексолог Сюкияйнен смята, че противоречията между християни и мюсюлмани идват от това, че в Европа, например, за секс може да се говори навсякъде, поведението на жените на обществено място е открито, а облеклото понякога оскъдно. Това мюсюлманите не разбират, и възприемат като предложение за правене на секс. От което произтичат конфликти и се стига до криминални престъпления.

Появи се и версия на Марилин Монро... с хиджаб...

 

Мюсюлмани често се оправдават за посегателствата си към бели жени с цитата от хадисе: „Ако мъжът е призовал жената към своето ложе и тя откаже да се подчини, това ще го разгневи, а до сутринта тя ще бъде кълната от ангелите”. Тънкостта в този цитат е, че става дума за собствената жена, а не за всяка харесана и пожелана на улицата или другаде.

 

***


 Някои могат да бъдат опасни...

 

Девойка седи кротко в метрото, чете модно списание. На следващата спирка става и излиза от мотрисата.

 

Пътник вежливо:

 

-         Момиче, забравихте си чантата.

 

Девойката:


- Аллах акбар!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Сотир Цацаров напът да влезе в списък на световни сатрапи 3| 12229 |21.09.2017 . Фрогоко: Хаос в МО! Ще вземат ли този месец заплати военните? 7| 9134 |21.09.2017 . Таен запис разкрива: Борисов искал 50 млн. долара от турска компания, замесен е и Цацаров 19| 18501 |20.09.2017 . Американците се намесиха: Кой ще спаси българското ВВС-пожарникар или летец? 4| 3709 |20.09.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах