Реклама / Ads
10| 8828 |17.11.2010 АКТУАЛНО

Босия: Съдя Филчев за клевета!

.
Николай Колев - Босия
Дал съм Филчев на съд за клевета след обвиненията му, че съм основен наркотрафикант в Старозагорско. Бившият главен прокурор няма да издържи един такъв процес срещу него, а Трактора виси между небето и земята.
 

Дал съм Никола Филчев на съд още преди шест месеца, когато той за пръв път ме обвини публично, че аз съм наркотрафикант в Старозагорско. Това каза пред Frognews.bg   десидентът Николай Колев-Босия.

Той заяви, че през 2007 година завел дело срещу държавата в Страсбург, защото не му е позвола чрез съд да си изчисти името.

Босия обясни, че знае за разработката "Комбинаторите", в която било замесено едно поставено лице, агент на Националната служба за сигурност, с прякор Сестрата. Зад него се криела Донка Митева, която преди това работила за Шесто управление. Тя е сестра на Роза Георгиева - винената царица. Николай Начев, който по онова време 2001 година е началник на управление В - Икономическо към Национална следствена служба, по искане на Филчев и чрез внедряването на Трактора в НСС отварят тази разработка. Тя е абсолютно изсмукана от пръстите, Донка Митева отива при Николай Начев и той й казва какво да говори. Тогава тя споделя, че прокурорът Колев е вносител на хероин и износител на оръжие през Турция, твърди Босия.

След изказването на Никола Филчев, че Николай Колев е дилър на хероин за Южна България в Старозагорско, Босия обясни, че това им е дало право да го подслушват и да го проследяват, както него, така и прокурора Колев. Това се случва по времето, когато съм искал да правя партия и са официални неща, които знам. Аз поисках тези материали от главния прокурор Велчев, който каза, че не може да ми ги даде, защото са секретни, въпреки че по този начин аз искам да изчистя името си. Написах в Районния съд искова молба, но те отказаха да дадат ход на делото. Но когато Филчев се изпусна пролетта в национален ефир, аз веднага го дадох на Темида, но той нали се укрива в Германия или Швейцария, и те не могат да го намерят, за да му дадат призовката, каза още бившият дисидент.

"След днешните му изказвания се обадих на адвоката ми, за да му връчат призовката.
Но той няма да издържи едно влизане в съда, защото е бил съдия, а не подсъдим и е свикнал да седи от другата страна. Истината е, че намериха начин да подхвърлят на прокурора Колев дрога в колата и то пред очите му. Направи го прокурорът от главна прокаратура Цеко Йорданов. Колев си беше изготвил и подписал декларация и я беше предал на президента, също така си беше зашил джобовете на панталоните, на ризите и на якетата, за да не могат да му пъхнат вътре наркотици. Той знаеше много добре какво му готвят", спомня си Босия.

По думите му Филчев постъпва изключително глупаво като ги говори всички тези неща и за Цветанов, и за ген. Атанасов, за Бойко Борисов, Юрген Рот. С Американското посолство по този начин той се обрича. Това, което направи Филчев, означава -  прибирайте ме бързо и съм готов да ви издам цялата схема. Алексей Петров остава в момента висящ между небето и земята, нещата станаха прекалено динамични и не мога да се прогнозират дългосрочно.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10364 |22.01.2010 Бионсе открадна тоалет от българин; съдят се . 1| 6960 |30.06.2009 Онкоболни ще съдят държавата . 7| 8259 |14.10.2008 Във Виетнам съдят журналисти, публикували статии за корупция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads