Реклама / Ads
0| 8970 |09.11.2007 АКТУАЛНО

Чар и стил с „Арена на красотата”

.
Есенното изложение „Арена на красотата” отвори врати за почитателите на козметични и фризьорски промени в Националния дворец. Стартират и два национални конкурса по ноктопластика и прическа.
 

Започна тазгодишното ежегодно есенно изложение „Арена на красотата” за парфюмерия, козметика, фризьорство, маникюр и СПА в НДК, което ще продължи до 11 ноември. Повече от 60 водещи в козметичния бранш фирми ще покажат най-новите световните тенденции в бизнеса за красота, идващи направо от Лондон, Милано, Ню Йорк. Експертите в индустрията за красота - козметолози, дерматолози, коафьори, маникюристи, естетически хирурзи, шефове на салони за красота, диетолози, масажисти и много други, ще се погрижат за всеки клиент, решил да направи промени във външния си вид. За тази цел са предоставени щандове за професионални демонстрации, семинари и обучения . Всеки ден от изложението първите, както и последните 100 късметлии, ще получат награда от козметична серия „Глори от „АСТИ 92”.

cosm_316.jpgДва национали конкурса ще бъдат представени за „любопитното око” на публиката „Арена на красотата”. След миналогодишния успех на състезанието по ноктопластика, отново тази година се събират най-добрите маникюристи в България, за да претворят своите фантазии и умения върху ноктите на моделите. В събота те ще бъдат оценявани от международно сертифицирани съдии в две категории – Ноктопластика" и Дизайн”. Темата на втората категория е "Златните съкровища на България", която ще вдъхнови майсторите на артистични изпълнения  върху нокти, пресъздаващи уникалните находки в българските земи. Състезанието се организира с подкрепата на водещите в България фирми за маникюр, педикюр, ноктопластика: abalico - Интеркозметика, Стар Нейлз и Експерта Фешън.

Вторият национален конкурс на изложението „Арена на красотата” е за прическа, организиран от Националната организация на фризьорите, който започва в неделя. Състезанието е в четири категории: дамска салонна прическа, мъжка салонна прическа, дневна дамска прическа и изработка на кок-фантазия. Главни спонсори на състезанието са „Първа иневстиционна банка” и „Revlon Professional”, както и с подкрепата на европейския партньор на НОФ - Германското дружество за техническо сътрудничество (ГТЦ).

Организаторите са предвидили атрактивни парични и продуктови награди за индивидуалните и отборни победители.pri4eska1.jpg

Специален гост на изложението днес и утре ще бъде Анелия, която е рекламно лице на Гратамин Нео - най-новата хранителна добавка на Актавис. Тя ще бъде на щанда на Актавис между 17 -18 часа двата дни, за да се срещне с феновете си и ще представи уникалния нов продукт на компанията, съчетаващ ефектите на два витамина - А и Е. Посетителите закупили продукти от фармацевтичния гигант, ще се сдобият и с новия албум на фолкпевицата, както и плакат, и картички с нейния автограф.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7087 |09.11.2007 Култовият клуб "Рай"- магнит за ценители . 0| 5584 |09.11.2007 Жените с нетрадиционна ориентация - по-болнави . 11| 10479 |08.11.2007 Новите Мис и Мистър УНСС са запалени по политиката и редовно гласуват . 1| 5785 |08.11.2007 Огромен музей за наградите „Оскар” строят в Холивуд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads