Реклама / Ads
1| 8517 |06.03.2008 АКТУАЛНО

Кой е най-неподходящият подарък за една жена на 8-ми март?

.
На този въпрос ни отговориха днес дамите, които посетиха пролетната специализирана изложба за подаръци “Регало” в НДК. Според някои от тях шампоанът, кремът за бръчки и тенджерата са най-лошият избор.
 

В навечерието на 8-ми март логично на изложението в НДК се предлагат предимно дамски стоки – цветя, дрехи, обувки и изобилие от козметични продукти. Според търговците именно на този празник мъжете никак не пестят средства и угаждат на нежните си половинки с всичко, което желаят. Те уточниха, че и по принцип господата винаги са били по-щедри, когато става въпрос за купуване на подаръци. Някои от тях пък предпочитат да дадат пари на съпругата или приятелката си и тя сама да избере какво да си купи. Това може би е едно доста по-лесно решение за силния пол в трудния избор за подходящ подарък. Ако той не се хареса на нежната половинка, тя естествено казва „благодаря”, но някъде вътре в себе си таи разочарованието от избора на любимия. Ето как отговориха някои от посетителките на изложението на въпроса ни „Кой е най-неподходящият подарък за една жена на 8-ми март?”:

img_4336.jpg img_4338.jpg снимки Вяра Йовева

img_4345.jpgВяра: За мен парфюмът е най-нежеланият подарък, защото почти никога мъжете не могат да уцелят аромата, който харесвам.

 

 

 

img_4346.jpg

Таня: За мен некупеният подарък е най-нежелан. Това все пак е празник и би трябвало поне нещо да бъде подарено на любимата жена, макар и то да е малко. Важен е самият жест.

 

 

 

img_4351.jpgОгняна: Много честа практика е мъжете да дават пари с думите „Ето, купи си!”. Това е най-неподходящият и е неуважително. Важно е вниманието, да отиде сам, да потърси, да помисли от какво може да имам нужда и какво ще ми хареса. Може да не е голям подарък.  

 

 

 

img_4352.jpgНадя: Шампоани и сапуни. Всякаква друга козметика бих приела, но не и това. Все едно ти казва: „Изкъпи се!”. Или пък тенджери. Това за мен означава „Скъпа, трябва да готвиш повече и по-вкусно!”. Ужас!

 

 

 img_4358.jpgРалица: Най-неподходящият подарък е презерватив или някаква перверзна секс играчка. Това си е направо обидно. Иначе най-добрият си е скъпо шампанско с шоколадови бонбони.    

 

   

 

 

img_4359.jpgРумяна: Аз лично бих се зарадвала на всичко. Важен е жестът. Никога не бих се обидила на никакъв подарък.

 

 

Анкетата направи Васил Василев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8883 |06.03.2008 Уорън Бъфет измести Бил Гейтс и е най-богат в света . 0| 5578 |06.03.2008 "А днес накъде" тръгва "София филм фест"? . 5| 19172 |05.03.2008 Осем жени рисуват голи мъже по случай 8 март . 0| 5980 |04.03.2008 Крис Риа с двучасово шоу в НДК и нова книга

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads