Реклама / Ads
2| 5270 |17.06.2008 АКТУАЛНО

Наеха яхтата на Ал Капоне за третия Survivor

.
В Панама започнаха снимките на трeтото българско издание на Survivor, което ще носи името "Островите на перлите". В битката за оцеляване спорят 22-ма участници (11 мъже и 11 жени) от осем града в страната.
 

Най-младият участник е на 19 г., а най-възрастният - на 52. Сървайвърите са с разнообразни професии, сред които готвач, артист, културист, модел, режисьор, спортист, кадрови войник, програмист и други. Зрителите ще видят и роднина на участник в миналогодишното издание на шоуто, съобщиха от самата телевизия.

Сценаристите на Survivor: „Островите на перлите" са предвидили много нови елементи и сюжетни линии, свързани с новата локация и името на третия сезон, с които ще изненадат зрителите и ще накарат участниците да надминат възможностите си.

След продължителни огледи на различни локации bTV и продуцентска къща "Дрийм тийм" избраха панамски архипелаг от няколко необитаеми острова. "Островите на перлите" в Панама е сред най-популярните места за снимки на Survivor в света. Това е единствената локация, на която американците са снимали три формата, а повечето държави, които правят Survivor, са минали през Панама поне веднъж.

survivor.jpgФлората е обилна и е пълна с отровни растения. Местните жители предупреждават и за отровни змии и насекоми, а за бързата медицинска реакция при критични моменти отново ще се грижат натрупалите вече сериозен опит в екстремни условия д-р Ангелов и д-р Нейков. В базовия остров на разположение на лекарския и авариен екип има и хеликоптер. Темепреатурите в този край на света в дъждовния период почти не падат под 35 градуса. Въпреки непрестанните дъждове снимачният процес върви безпроблемно.

За първия ден от снимките екипът нае яхтата "Исла Морада", която е била собственост на самия Ал Капоне. Нейното име се свързва с история на легендарния гангстер, който я е ползвал за контрабандни цели по време на сухия режим в САЩ в първата половина на миналия век. В първите снимачни дни участие в Survivor взеха и членовете на местното иднианско племе амбера.

bTV и "Дрийм тийм" отново си партнират с аржентинските колеги от Promofilm. До момента българският екип наброява 60 души. Продуцент на шоуто за bTV е Бранко Салич. Продуцент за "Дрийм тийм" е Евтим Милошев. Главен сценарист отново е Иван Спасов, а режисьори са Николай Костов, Николай Мутафчиев и Кирил Пъхлев. Отговорен оператор е Иво Данчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7853 |17.06.2008 Джордж Буш е един от най- подозрителните световни лидери . 5| 6005 |17.06.2008 Повторното щастие = добра пенсия, къща и свестни съседи . 6| 6807 |16.06.2008 Две сладурани атакуват класациите с ремикс . 11| 6368 |16.06.2008 Култови сцени от черна комедия в бургаския "Меден рудник"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads