Реклама / Ads
3| 15110 |25.07.2017 АКТУАЛНО

Соня Колтуклива: Борисов говореше за план за свалянето на Орешарски чрез фалиране на банки

.
Соня Колтуклиева
Всичките твърдения на журналистката Маргарита Михнева за мен са откровени лъжи. Това го казва и прокурорът Иван Гешев. Написа ми, че не може да отговори на моите въпроси, защото не са в материалите по делото за КТБ. Това заяви в предаването „Честно казано” по BIT жерналистката Соня Колтуклиева, обвинена, че е получавала пари от КТБ.
 

Наричам лъжите на Михнева контрабандни. Някой пуска лъжи, медиите подемат. Вероятно Михнева сама се е предложила да ме дискредитира.

 

И Борисов, и Пеевски се надпреварват да уверяват, че не се виждат. След Костинбродската афера Пеевски се обажда на Борисов и му казва: „Псувах по теб, знаеш как e по време на избори, но в понеделник да се видим по ракия”.

 

„Борисов беше много уплашен, когато беше в опозиция, някак с връщането на Горанов при Борисов, който си е на дистанционно управление от Пеевски, аз си казах на себе си „Иди си, Пеевски се връща обратно“. И наистина през Горанов, Пеевски се върна обратно“, спомня си журналистката.

 

Имаха план за падане на Орешарски. Борисов един ден ми каза: „Докато Орешарски е на власт, планират да гръмнат една голяма и една малка банка. Чрез фалиране на банки ще се събори управлението на БСП”. Бях възмутена. Казах му, че в момента, в който хората загубят парите си, тях няма да ги интересува кой е на власт.

 

Когато Борисов отново дойде на власт, написах във Фейсбук, че няма да го подкрепя, щом се връща в лоното на глутницата. Препечатиха го медиите. Така Пеевски разбра, че не съм с Борисов.

 

„Делян Пеевски се обърна срещу мен след един грандиозен скандал, заради неговите медии. Той много се дразнеше, че аз обвинявах неговите медии в преекспониране на образа на Борисов, в слагачество, в публично-фелацио“, каза Колтуклива.

 

Борисов не може да избяга от глутницата. Живее в зандан от страхове за арести и пр., готов е затова да печели изборите, но не за добруването на народа, а за собственото му благополучие.

 

Първа част може да прочетете тук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7492 |25.07.2017 Румен Гечев: Борисов е политическият чадър над Боршош . 10| 21004 |25.07.2017 Прокуратурата прикрива рекетьор от името на Борисов . 0| 5426 |25.07.2017 Все още издирват мъжете, които пребиха две жени в Борисовата градина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads