Реклама / Ads
315| 87967 |30.11.2007 АКТУАЛНО

Търсят порноактьори у нас, плащат до 450 евро за час секс

.
Актуална обява от столичен вестник предлага кастинг за български мъже и жени, които да участват в порнофилми, снимащи се в София или някъде по Черноморието. Проверка на Frognews.bg установи, че офертата е напълно реална и могат да се изкарат добри пари.
 

 

porn2.jpgНа телефона, който са посочили от тайнствената агенция, отговарят добре възпитани дами, които разясняват надълго и нашироко условията за участие. Според тях чуждестранна компания е решила да снима различни по сюжет и характер порнофилми, в които имат възможност да участват и българи. Заплащането било от най-различен характер, в зависимост от това каква роля изпълнява ,,актьора”. Но в най-лошия случай можете да приберете около 150 евро за един час снимки. Заплащането достига до 450 евро, а актьорите имат възможност да се снимат и за водещи западни еротични списания. Странно обаче от агенцията ни уведомиха, че впоследствие участниците във филма няма да знаят къде ще се излъчи той, а самата лента ще могат да получат на избран от тях носител. В анкетата, която задължително се провежда по телефона са включени въпроси като колко сантиметра ви е пенисът, любимата ви поза, кави жени и женски гърди предпочитате, и бихте ли участвали в гей-сцени. Ако пък имате и добре изглеждаща приятелка, може да участвате заедно с нея. От разговора ни се подразбра всъщност, че такъв кастинг не се провежда за първи път в страната. ,,Ако имате някакви по-специални фантазии, които не сте осъществили, тази година режисьорът е предвидил нещо, като промоция и ще можете да ги реализирате”, услужливо ни подсети помощничката на режисьора Катя. За кандидат-звездите се предвижда и безплатни изследвания за СПИН и други венерически заболявания. Стана ясно, че най-сериозният критерий, по който се подбират актьорите е размера на пениса. Самата Катя уточни, че ,,с този размер, предполагам, че ще минете без проблем кастинга”. По време на разговора ни момичето предвидливо се бавеше в намирането на подходящ час и дата за пробните снимки, тъй като вероятно телефонът беше импулсен. Според Катя причината за това била прекалено натовареният график и ,,огромният интерес на млади хора, които искат да изкарат лесно и бързо доста добри пари”. Заедно с парите, които получават участниците, те имат правото на безплатен транспорт и хотел или квартира за живеещите извън София.porn3.jpg

Пълната анонимност, с която се провежда въпросният кастинг, ни наведе на мисълта дали той е легален и има ли в страната ни закон, който позволява снимането на порнофилми в България, било то и от чуждестранна компания. Открихме член в Наказателния кодекс, който не позволява подобен вид дейност. 

Чл.159. (изм.,ДВ,бр.92 от 2002 г.)
(1)
(изм.,ДВ,бр.38 от 2007 г.) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Предлагаме Ви и някои от най-интересните моменти от разговора с въпросната агенция. 

{moseasymedia media=https://youtube.com/watch_video?v=Oqy_FeJb__Q}

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6491 |30.11.2007 Ашраф взема Оля, Бойко води ритуала, Соломон и Гергана кумуват . 0| 5661 |29.11.2007 Легендарните Foreigner ще побъркват феновете тази вечер . 0| 6283 |29.11.2007 Lux-only предлага яхти, хеликоптери и диаманти . 0| 5765 |28.11.2007 Диджей озвучавал ревюта на Ив Сен Лоран прави парти в клуб „Ялта”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads