Реклама / Ads
11| 18254 |27.05.2015 АКТУАЛНО

Възможно ли е мъжът да бъде активен сексуално през целия си живот? ДА!

.
Голям процент от мъжете с диабет, прекарали коремна операция или в напреднала възраст страдат от еректилна дисфункция, а изпитват и редица други сексуални проблеми.
 

Решението да подобрят сексуалния си живот днес, когато медицината е толкова напреднала, зависи изцяло от тях! Поставянето на пенилен имплант е доказана процедура по възстановяването на 100% от ерекцията, еякулацията и оргазма при мъжа.

 

Разговаряме с доц. Евгени Аларгов и д-р Георги Георгиев от Хил клиник, където рутинно извършват процедури за поставяне на имплант в пениса. Клиниката е известна с това, че поддържа изключително високо ниво на медицинската услуга и развива урологични дейности в разнообразни направления, включително лазерно лечение на увеличена простата със Зелен лазер и лапароскопско лечение при рак на простатата. Днес говорим с екипа на Хил клиник за пенилните импланти.

 

Д-р Георгиев, има ли много мъже, които се обръщат към Вас за помощ при еректилна дисфункция /невъзможност да осъществят полов акт/?

 

- Определена група от мъжете, особено с дългогодишен диабет, хипертония или други състояния, водещи до съдови проблеми са млади и търсят помощ за възвръщане на сексуалната си активност. Пенилният имплант е решение за мъже, при които еректилните възможности са напълно изгубени. Когато медикаментите вече не действат прибягваме до метод, който осигурява 100% ерекция. Това е така наречения пенилен имплант. Процедурите по поставянето му изискват компетенция от високо ниво и водят до неизменно отлични резултати. Друга голяма група пациенти са мъже, претърпели радикална простатектомия или друг вид хирургия на простатата, при които е нарушена сексуалната функция. В някои случаи пенилни импланти се използват и при лечение на болестта на Пейрони – състояние, при което се наблюдава изкривяване на половия член при възникване на ерекция, а самата ерекция може да бъде доста болезнена. При болестта на Пейрони или т.н. пластично втвърдяване на члена се нарушава анатомията на еректилната система на члена – намалява пространството на кавернозните тела, които представляват 2 „балона“ по гръбната повърхност на членa. Тяхното бързо и ефективно изпълване осигурява възникването на ерекцията, а притискането на венозните съдове над тях – нейната стабилизация.

 

Доц. Аларгов, на какво могат да разчитат мъже с пенилен имплант?

 

- На първо място те могат да имат сигурността, че самият продукт няма да създава никакви неудобства, няма да бъде забелязан дори от партньорката им, няма да предизвика реакция /от всички видове импланти, които медицината днес използва, това са продуктите с най-добро възприемане от човешкия организъм/. След това могат да разчитат практически до края на живота си на стабилна, продължителна ерекция и на способността да правят секс. При това колкото често пожелаят. Гаранцията, която дава производителя е 12 милиона ерекции. Разбира се след поставянето запазваме напълно чувствителността на члена и оргазма при мъжете, тъй като при поставянето не се засягат нервите. След стотици направени такива операции мога да кажа, че поставянето на импланти е безопасно и много ефективно решение за мъжа. Още нещо важно - запазва се и нормалната еякулация – т.е. изхвърлянето на спермата и мъжете с импланти могат да имат деца, ако решат.

 

Д-р Георгиев, как преминава самата процедура?

 

- Имплантирането се извършва посредством андрологична хирургическа операция с козметични шевове. Най-честия достъп е отдолу и зад тестисите. Анестезията е обикновено спинална и мъжът запазва съзнание. Следоперативният период е лек, клиниката се напуска обикновено на следващия ден. След няколко дни мъжът идва при мен на вторична консултация. Трябва да кажа, че при повторният преглед всеки такъв пациент влиза в кабинета ми усмихнат, доволен и разказва колко активен е станал сексуалния му живот. 100% от нашите пациенти потвърждават, че ако трябва да избират категорично отново биха си сложили имплант. Истината е, че интимни отношения мъжът може да има 3-4 седмици след поставянето на импланта, а връщането му към удоволствието от секса е гарантирано.

 

За консултации: Хил клиник, 02 439 3131
Довери се на ОПИТНИТЕ уролози!


Рекламен репортаж

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6553 |02.04.2015 БРОМАК внесе сигнал и обяви, че Цв. Василев е готов да бъде изслушан . 97| 37232 |27.03.2015 БОМБА! Л. Путина: Мъжът ми отдавна не е сред живите . 6| 5180 |15.03.2015 Борислав Сандов: БНБ показа, че не може да бъде регулатор . 46| 6245 |12.03.2015 Карадайъ: Нормално е ДПС да бъде първа политическа сила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads