Реклама / Ads
0| 3476 |18.10.2015 НОВИНИ

Мария Габриел, ГЕРБ/ЕНП: За Копривщица в Европа, подкрепете екипа на Генчо Герданов и ГЕРБ

.
За Копривщица в Европа, подкрепете екипа на Генчо Герданов и ГЕРБ. Това заяви зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП Мария Габриел по време на представянето на кандидата на ГЕРБ за кмет на Копривщица Генчо Герданов.
 
На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева, председателят на старейшини ГЕРБ Николай Андреев и кандидати за общински съветници от листат на ГЕРБ.

Мария Габриел бе категорична, че подкрепата в Европа не се дава даром. „Тя се извоюва всеки ден,  с екип, с отвореност към хората, с решения за най-близките им проблеми“, заяви евродепутатът от ГЕРБ. Мария Габриел подчерта, че Генчо Герданов  символизира бъдещето на Копривщица „Той е родолюбец, милеещ за общината, той е обединител, той не дели хората“, категорична бе Мария Габриел. Тя акцентира, че в програма  му се вижда еднаква грижа за жените, за възрастните за предприемачите и за земеделците от общината.  „За мен това е добрият кмет, който се грижи за хората и не забравя, че те са го избрали“, добави ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП.

 „Живеете в един от най-забележителните български градове. Копривщица  има потенциал да бъде перла в короната на най-развитите туристически дестинации“, заяви Мария Габриел. Тя бе категорична, че  Копривщица заслужава да бъде разпознаваем на европейско и световно ниво, и като град с древна история и съхранени ценности. „Подкрепяйки Генчо Герданов и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници подкрепяте по-доброто бъдеще, по-устойчивото развитие, повече инвестиции, повече работни места”, заяви Мария Габриел. Тя призова жителите на Копривщица да упражнят правото си на глас  на 25ти октомври.

 „Голямата ми мечта е Копривщица да се превърне в модерен европейски град със запазена идентичност. Аз и моят екип сме готови да поемем отговорността да развиваме общината и тази мечта да стане реалност“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Копривщица Генчо Герданов.  Той подчерта, че ще продължи да работи за развитието та общината. „Копривщица се утвърди  като място, което заслужава внимание и се доказа като значимо място за цял свят, благодарение на Националният събор“, заяви Генчо Герданов. Той обобщи, че в общината са реализира редица проекти. „Открихме аквапарк, реновирахме читалището в града, направихме проект за изграждане на мост за автомобили“, заяви Герданов. Той подчерта, че  за пръв път  общината има бюджет. „Благодарение на сериозната финансова дисциплина, както и на сериозната работа на цялата общинска администрация, касата на Общината ни е добре заредена“, акцентира Герданов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3343 |17.10.2015 Мария Габриел: Йорданка Фандъкова е пример за градивната сила на жените в местната власт . 0| 3198 |17.10.2015 Андрей Ковачев, ГЕРБ/ЕНП: Проф. д-р Димитър Стойков ще продължи успешното развитие на гр. Плевен . 0| 4298 |12.10.2015 Мария Габриел: Пламен Поюков е носителят на положителната промяна за община Сатовча . 0| 3545 |12.10.2015 Владимир Уручев, ГЕРБ/ЕНП: Калин Каменов е единствената алтернатива за община Враца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads