Реклама / Ads
14| 9308 |04.10.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Гр. Ганчев: Таралежите ще изядат змиите на Армията

.
Гриша Ганчев на "Българска армия"
Много врагове има в ЦСКА. За да бъдат махнати, трябва в Борисовата градина да дойдат таралежите, за да прогонят змиите. Е, таралежите дойдоха”, заяви Гриша Ганчев на срещата с феновете на стадион „Българска армия”.
 
Поздрави на всички цесекари. Исках да направим тази среща, един вид диалог с армейската общност, защото много спекулации се изписаха”. Това бяха първите думи на шефа на ЦСКА Гриша Ганчев по време на Общото събрание между ръководството и запалянковците на стадион „Българска армия”.



 „Вие трябва да знаете каква е истината. Истината е, че старото дружество ПФК ЦСКА, вашият и моят любим клуб е във фалит още от 31 декември 2014 година. Решението е в Министерството на правосъдието.
 
Така че, пред нашия клуб има няколко алтернативи и вие трябва да вземете решение по какъв път да тръгнем.
 
Може да организираме мини референдум, в който всички армейци в страната и по света да кажат собственото си мнение. Глас народен, глас божи. Оставяме на самите вас да вземете решението, което ще бъде историческо за ЦСКА”, категоричен бе босът.
 
„Ясно е, че не трябва да търсим причината и да се връщаме в миналото. Но оттук нататък има няколко варианта.
 
Първият вариант е новото дружество, което по моя инициатива регистрирахме, да е приемник на старото - с титлите, медалите, купите и успехите, да продължи пътя си и да се бори за собственото си оцеляване.
 
Вторият вариант е да се купи лиценз на отбор от А група и по този начин отборът да продължи да си съществува в А група”, каза още Ганчев.

Много врагове има в ЦСКА. За да бъдат махнати, трябва в Борисовата градина да дойдат таралежите, за да прогонят змиите. Е, таралежите дойдоха”, заяви Гриша Ганчев на срещата с феновете на стадион „Българска армия”.
 
„Ясно е, че ЦСКА има много силни врагове. Но е грозно, когато враговете са вътрешни и външни. На враговете ще им отговорим с любов. С тях ще се разправяме само на едно място. Само на зеления терен – ето тука.
 
Така че, уверявам ви - ще се борим срещу неправдите единствено с позволени средства. Доста сбъркан е моделът по оста държава – футболен клуб. Този проблем също трябва да бъде разрешен. Никой не ни е виновен, че сме в това състояние, но е нужно да се вземат мерки. И тези мерки ще ги вземем съвместно с вас”, добави още босът.

Гриша Ганчев закачи по любопитен начин президента на БФС Борислав Михайлов. Той заяви, че силно се надява Боби да е оздравял и стомахът му да е минал. Така босът на ЦСКА коментира невъзможността да се срещне с шефа на футболната централа в последните месеци.
 
„Легитимната власт на футбола в България е шефът на БФС. Трябва да се съобразяваме с техните решения. „Не знам каква ще му е позицията на Боби в понеделник, когато двамата най-после трябва да се видим. Знам, че е много болен от два месеца, постоянно стомахът го е болял. Дано се е излекувал и да седнем да говорим като хората“, пожела си Ганчев. „Искам да знаете, че аз собственост не искам. Аз ще ви издържам. На мен не ми трябват имотите на Армията и Панчарево (б.р. – бурни овации), защото съм доста заможен човек”, заяви Гриша Ганчев по време на срещата с феновете, на която присъстваха няколко хиляди запалянковци.  
 
„Другото, което искам да споделя, е че армейската общност трябва да бъде обединена. Не можем да имаме 200 фракции и фракцийки. Моля ви, изберете си Управителен съвет с 10-11 човека, за да се сложи край на всичко това.
 
Ние не сме политическа организация, Ние сме спортен клуб. Нас ни интересува спорта, а не политика, разберете ме правилно”, категоричен бе босът на „червените”. Нека си възродим школата, да я превърнем в академия, добави той.

Ръководството на ЦСКА планира основен ремонт на стадион „Българска армия”. Реконструкцията ще започне през 2016 година, като все още не е уточнен месецът, когато ще бъде поставено началото.
 
Стадионът ще придобие вид, подобен на този в Ловеч. Част от трибуните ще бъдат съборени, а след това доближени по близо до игрището.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4554 |04.10.2015 141 хил. лв. инвестира ЧЕЗ в специализирана техника за локализиране на аварии . 8| 5719 |03.10.2015 Омазани в кръв природозащитници налягаха пред парламента . 78| 12859 |03.10.2015 Илиан Василев: С действията си в Сирия Русия "спаси" ИДИЛ . 35| 8644 |02.10.2015 П. Иванов възмутен: Дават пожизнена награда на непознати, а на Ренета Инджова-не

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads