Реклама / Ads
22| 7112 |06.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Костадин Костадинов: Военни бази в България се използват безплатно от САЩ

.
Костадин Костадинов до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село. Източник: Фейсбук
Eдинствената страна от общо 134, в която САЩ са разположили свои военни бази БЕЗПЛАТНО, е България. В страната ни има 4 такива бази, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Дори и само за такава снимка, на това място, всеки българин може да бъде арестуван от американците, защото на американската територия всякакви снимки са забранени и ние българите трябва да се съобразяваме с това.

Това публикува в свой коментар Костадин Костадинов във Фейсбук и добави, че той не се е съобразил със забраната да се снима. "В моята държава трябва да се спазват българските интереси и закони, а не американските", написа още той.

 

Ето и цялата публикация на Костадинов:

 

Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, реших да отида до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село, за да видя как ни пазят нашите верни съюзници. Каква е ситуацията:

 

На територията на базата официалния език е английският. Българският е втори и се ползва само като допълнителен, за да може местните аборигени, т. е. ние българите, да разбират какво им пишат по табелите техните господари.

 

2. В базата местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакъв достъп. На нейна територия е забранено всякакво снимане и това може до доведе до арест на всеки местен абориген, т. е. българин. Това важи както за цивилните, така и за военните местни аборигени, т. е. българи. 

 

3. Американското знаме е сложено на първо място в базата, което е нормално, защото базата е със статут на американска територия, над която местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакви права. С други думи това вече не е част от България, а американски анклав, заграбил наша земя. 


4. На територията на базата важат само и единствено американските закони. Това също е нормално - все пак тя е със статут на американска територия и в нея законите на местните аборигени, т. е. ние българите, не важат по никакъв начин.

Припомням - това е само една от американските бази в България. В окупираната ни Родина има общо 4 такива, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание - единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.

 

Още нещо - ако да речем утре ние българите решим да изхвърлим американците от базите им и да си върнем територията, те имат право да не се съгласят и да ни отвърнат с военна сила, защото, внимание, договорът за ползването им е БЕЗСРОЧЕН и НЕ МОЖЕ да бъде прекратен без съгласието и на двете страни! Така че американските бази в България ще съществуват, докато го иска САЩ, независимо от волята и желанието на българския народ.

 

Това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни.

 


.

Входът на американската база. Както си му е редът, има голям надпис на английски, и под него по-малък на български - все пак сме на американска територия и тук българският език е само за гостите, т. е. за нас, българите. Вляво се виждат пилоните със знамената, първото от тях, естествено, е американското.

 


.

Този надпис стои в началото на американската база. Първо е на английски, после на български. Нормално - все пак се намираме не на българска, а на американска територия. Тук ние българите сме гости в собствената си държава.
Забележете още нещо много, много важно - цитираният на табелата закон е американски, не български. На територията на американската база важат американските, не българските закони.

 Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 14421 |19.01.2018 Илиян Василев: Военният министър Красимир Каракачанов е опасен . 2| 12643 |14.09.2017 Адв. Костадинова за Фрог: Аферата с Азербайджан провокира ЕП за „Магнитски” . 6| 5915 |28.02.2017 К. Костадинов: Училищата ни са скотобойни . 8| 6847 |03.01.2017 Божидар Димитров: Военните ще убият Ердоган тази година
Реклама / Ads