Реклама / Ads
21| 17133 |29.03.2010 НАРОДЕН ГЛАС

Културен дебат между е***и–футболисти и силиконки

.
Футбол, футбол...
ТИТАНични напъни да бъде спасено талатливото футболистче Орлин Орлинов обсебват българското общество през последните дни. Несправедливите обвинения, че бил ударил няколко тупаника на някаква фльорца, засенчиха дори литературните спорове в семейния Биг Брадър.
 

Ненапразно юристите на ЦСКА, като едни блюстители на морала, му дали съвет да съди жалващата се Катрин Вачева до дупка. Можело дори да се окаже, че Вачева е част от пъклен заговор срещу ТИТАНичния червен клуб и тогава адвокатите щели да се включат и те в битката. Веднага плъзна слух, че момата Вачева била менте манекенка и журналистка и си заслужавала бушинирането. Съд, бой и никаква чалга за презряните силиконови кукли, които си го търсят, а после плачат! Това е логото на деня. Разбира се то не се отнася до щерките на цесекарските босове и адвокати. Те са тихи и мили госпожици, които гледат в земята и за секс разговарят само с родителите си. Няма как да попаднат на нервен и самовлюбен футболист, защото са интелектуалки. Никога, нали?

Суперизвестният стилист-бръснар Конда Кондов, приятел на Орлин Орлинов, призова от Би-ти-ви-то, родителите в България да си пазят щерките, които сами се навирали в ръцете и между краката на футболистите. Тия, последните, не били лоши момчета, ама имали голямо самочувствие, били агресивни и ставало лошо, ако нещо със свалката се обърка... Милият Конда, той дори не знае колко е прав. Всичко женско трябва да се заключва зад дебели бетонни стени, защото по барове и улици са плъзнали големите е***и, българските футболисти!

Конда и Орлинчо очевидно се движат в някакъв кръг, където шамарите и вдигнатите крака са всичко. Конда подстригва, а Орлин направо ги "бръсне" фенките поред на номерата. Орлин и Конда са приятели, нищо че се познавали само от една година. През това време се харесали и нещо май...в смисъл, че били бисексуални и дружбата им се задълбочавала с всеки изминал ден... Такава е мълвата. Няма лошо, в модерен свят жевеем.

Но да се върнем към горещата тема: докато Орлинчо от Цесекато се превръща в медийна звезда, колегата му Меси от „Барселона” си скъсва задника да тича и да вкарва голове. Бунак! Що си дава толкова зор, а не вземе да разбие муцуната на някоя баска манекенка – няма да излезе от медиите? Глупаво момче, вероятно си мисли за световното, което ще се проведе на гъза на географията – в Южна Африка. Направо е луд. Докато търчи в жегите след топката през лятото, нашите футболни орлета ще гонят п*****е по родните плажове. Направо ще ги разбият! В тарапаната може да отнесат и някой к*р, но к’во толкова страшно, нали гейството днес е привилегия.

Така минава световната слава: едни търчат по игрищата като малоумни, вместо да слугуват на оная си работа, като българските таланти.

Интересно дали агресивните български „феноменчета” от спорта, чалгата и псевдо-богаташкия елит си дават сметка, че тихо и съвсем незабележимо едни други момци, не по-малко агресивни от тях, ги причакват на гюме в местата за лишаване от свобода. Някои от най-разгонените бичета все ще им кацнат на мушката някой ден. А дали там ще се повтори поетичното „в затвора попаднал на хора и станал човек” – никой не знае. Сигурно е обаче, че след време някои от тях ще изглеждат кротки и вглъбени в себе си и ще питат стари познати за някаква работа, а те ще се правят на ударени.

Но стига с тия черни мисли. Важното е, че в държавата се водят възвишени дискусии като тази дали Катрин Вачева му е дала на Орлин или не му дала, а той си взел... Дали я е пребил с педагогическа цел или е провеждал тест по сексуалност в ранните утринни часове. Момчето и момата тепърва ще ги гледаме по телевизора. Защото са рейтингови. По света това се нарича пошло шоу, а у нас – социален експеримент.

Антикризисната програма на правителството, поставена до един толкова възвишен дебат, изглежда пълна скука. Тук става такъв цирк, а те ни говорят за ДДС, здравни вноски, спорт в училище – все глупости. Народът иска цици, кръв и лобут! Народът иска да е хайлайф, а не на каца чепа... Всеки българин – ВИП персона! Това е девизът днес.

Марианската падина е една пролетна локва в сравнение с дълбините на ценностната ни система. Извинявайте за сложното сравнение. Исках да кажа, че българската п***а е най-дълбоката п***а в света, а българският фу*****ст е най-талантливият.

Тошко Козарев
София (произход Враца), трети коридор
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8236 |03.02.2010 Тайните на дълголетието според П. Бочаров и Е. Радева . 1| 5767 |02.02.2010 Договориха се: световното в Южна Африка все пак ще се играе . 25| 13402 |12.01.2010 Да въведем серийни номера на кухненските ножове . 16| 11514 |08.01.2010 Тайната вечеря на Първанов и Маргините в Гоцеманската градина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads