Реклама / Ads
23| 11243 |07.09.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Павел Поппандов: Ако мен ме освиркват, трябва да си сменя професията

.
Павел Поппандов
Ако мен ме освиркат на представление или на прожекция на филм, в който участвам, аз сериозно ще се замисля какво правя, защото по този начин аз повличам целия спектакъл, целия филм и това рефлектира върху моите колеги. Ако ме освиркат втори път, да не дава Господ трети път – това означава, че трябва да си сменя професията. Просто не трябва да се появявам нито на сцената, нито на екрана. За голямо съжаление обаче това не става у нас.
 

Това каза пред БНР актьорът Павел Поппандов.


„Освен коронавируса у нас, в България, има още един вирус, който не убива физически, убива вярата и те прави духовен покойник. “, заяви актьорът.

 

„В интерес на личния келепир и солунската митница се погазват всякакви клетви, всякакви морални норми, прекрачват се всякакви граници, без да се замислиш какви последствия може да има това за този народ, който те е пратил там, дори за твоите близки. Дори не си задава въпроса какви кармични последици може да има той“, коментира Поппандов.

 

Запитан струва ли си човек на изкуството да заявява своята гражданска позиция, след като толкова малко зависи от гражданите, актьорът отговори: „Разбира се, че си струва, иначе не си гражданин, иначе си никой.“

 

„Има паметни дни в нашата история, които изискват да замълчим и да отдадем необходимата почит на тези, които са ги направили значими за българската история. Това, за голямо съжаление, не се случва“, коментира Поппандов относно проявите на поругаване на вчерашния празник.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7563 |30.04.2018 Фрогоко: Мним свидетел ще „доказва” вината на Павел Александров . 10| 5945 |07.12.2014 Павел Чернев: Кабинетът замазва очите ни с новините на турски, за да го подкрепяме . 50| 12751 |07.10.2014 Посланик Л. Шопов: Местан-агент Павел, кове законите на България, а аз съм лустриран

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads