Реклама / Ads
5| 6916 |14.05.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Само във Фрог: След скандала с „Червеи”, човек на КОЙ отвори фирма за информационно обслужване

.
"Червеите" ще се покажат, но е въпрос на време, твърдят експерти
Близък до модела КОЙ и един от най-верните хора на бившия шеф на МВР Цветлин Йовчев, е отворил фирма за информационно обслужване. Това научи Фрог нюз от източници в ДАНС. Най-скандалното е, че това става точно в момент, когато политици и институции се питат къде е отишла цялата секретна информацията от делото „Червеи”, източена от масивите на МВР.
 
Преди няколко дни, новоизлюпеният „бизнесмен”, чието име е известно на медията ни, започнал да предлага услугите си наляво и надясно. Твърдял, че е готов да обслужи всяка фирма, която има някакъв интерес или се нуждае от нещо по-специално. Интересна подробност е, че въпросният предприемач също е работел в службите за сигурност и е един от най-недолюбваните хора. Описват като един от най-вредните хора на системата. Бил е в ДАНС, но след това с Йовчев се премества в МВР. След махането на министъра, отново се прехвърля в родното ФБР и то все на възлови позиции. Твърди се, че именно той е отговорен за тоталната чистка на топполицаи по време на бившето управление, както и за реформите, довели до пълен финансов и кадрови крах във вътрешното ведомство. Според източници на родното ФБР, Йовчев не си мърдал пръста, без да се консултира с въпросната персона. Оказва се, че идеите за преструктуриране на МВР, както и предишните кадрови назначения, идвали изцяло от него.

Фрог ви информира, че вече е наложено тотално вето върху работата по делото „Червеи”. Експерти по сигурност твърдят, че това е скандалът на столетието за българските тайни служби. Председателят на комисията по вътрешен ред и сигурност Атанас Атанасов заяви днес по TV7, че не знае нищо за това, докъде е стигнало разследването по „Червеи”. Той се възмути, че не е нормално прокуратурата да работи напълно непрозрачно по този случай.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7626 |14.05.2015 Министър Москов за Фрог: Не ме интересува д-р Дечев! . 6| 10381 |13.05.2015 Румен Дунев пред Фрог: След 220 км/ч. шофьорът става пътник . 18| 5791 |07.05.2015 Протестиращи пред Фрог: Москов не е в чужбина, видяхме го . 24| 6113 |05.05.2015 Босия пред Фрог: Москов прокламира идиотската идея всички да са съгласни с него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads