Реклама / Ads
20| 7107 |21.06.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Тотко Найденов пред Фрог: Гейовете да помагат в „Аспарухово”

.
Д-р Тотко Найденов, който е автор на „Джобен гид за любовта и секса” и "Здравна азбука”, разглеждащи въпроса за хомосексуализма, коментира пред Фрог нюз отменения заради жертвите на водната стихия гей парад. Той зове „нашите сънародници с обратни сексуални наклонности и техните американски приятели” да отидат да помагат на пострадалите в кв. "Аспарухово” .
 

 

Откъде-накъде Столична община ще разрешава гей парада? Моите почитания към пазарджишкия кмет, който преди 2-3 години им го забрани; пошумяха-пошумяха и се примириха... Напълно правилно решение от негова страна! Защото тези гей паради разделят обществото и насъскват хората едни срещу други. Добре, ще излязат, ще пошумят, ще си развяват шарените знамена, ще ги отразят по медиите. Но - нека да кажат: по какъв повод го правят? Да ми посочат само един техен събрат, който е уволнен от работа или бит някъде само заради сексуалната му ориентация. Нали за един собственик на което и да е предприятие или фирма същественото е да му работят добре, да са му полезни. На кого му пука какво прави работникът му след изтичането на работното време?, възмущава се медикът.

 

По този въпрос той постигна единомислие със Светия Синод, след като преди време беше влязъл в противоречие с него по повод сурогатното майчинство. „Подкрепям въпросното писмо на Светия Синод, но вече авторитетът му е паднал много ниско и никой от официалните власти не му обърна внимание. Да, преди 1-2 години синодалните старци си позволиха да анатемосат сурогатното майчинство и асистираните репродукции (жените трябвало да забременяват само от мъжете си!?), отрекоха ги като неблагословени от Бога, но аз им възразих: та нима по този начин не отричат самата света Богородица... Тя  не е ли своего рода сурогатна майка (заченала е с "асистирана репродукция" от Светия Дух, не от съпруга си св. Йосиф); и как е възможно да анатемосват Майчинството, вместо да го благословят. И че не е тяхна работа да се бъркат в медицината. И те се отрекоха от въпросните си позиции посредством лично изявление на Ловчанския митрополит (което не е същото, защото това е само един владика, не целият Свети Синод!)”.

 

"Позволявам си да се обърна към организаторите на тези гей-паради: никой не ви мрази, никой не ви тормози, никой не ви преследва; та, ако обичате - не притеснявайте хетеросексуалните си сънародници, не ги настройвайте срещу себе си - не е във ваша полза, глупаво и излишно е, пилее се обществена енергия, нагнетяват се лоши страсти и настроение", завърши д-р Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5935 |22.05.2014 Изявление на ръководството на „ЧЕЗ разпределение България“ АД . 8| 6958 |21.05.2014 Горчив до смърт чай предлагат в хранителна верига . 38| 8356 |07.04.2014 Проф. Драганов пред Фрог: Пенсионират ме за възраст, а не заради скандалите . 18| 14744 |25.02.2014 Благо Джиев пред Фрог: Пилетата с хормони ще предизвикат епидемия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads