Реклама / Ads
29| 8597 |29.08.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Защо политиците превърнаха политиката в седянка, а самите себе си в махленски клюкарки?

.
Слави Трифонов, Кирил Петков, Тошко Йорданов, Христо Иванов
Силно ме вълнува един въпрос: Защо политиците се превърнаха в долни махленски клюкарки? Толкова ли няма друга по-важна работа, с която да се занимаят? Драги политици от елита, сигурно да разтягаш клюките не е лесно, затова защо тогава не поспрете малко?
 

За помията няма кранче

 

Бясна съм от много време, бясна съм и днес, защото за помията кранче няма - излива се като из ведро. Кой крив и кой прав – не знам, ама знам, че българските политици не спряха да изправят кривите краставици в чуждата градина. Не сте избрани за това.

 

Днес заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов обвинил в лъжа служебния министър на икономиката Кирил Петков. Според председателят на ПГ на ИТН назначеният от Радев за министър лъже за обстоятелствата, при които е ходил в офиса на Слави Трифонов.

 

„Да поизлъжем малко, ама мъничко.. ей, така ... да не е без хич...“, написа Тошко Йорданов в Twitter. Повод за думите е изказването Петков, който заяви, че не той е търсил Слави Трифонов за среща, а хора от неговата партия.

 

„В кабинета ми дойде член на „Има такъв народ“ и каза: „Много харесвам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН?“, заяви Петков и обясни, че на втората среща се е видял именно с Тошко Йорданов, който сам е предложил да го срещне със Слави Трифонов. Чак на третата среща Петков е отишъл в офиса на лидера на ИТН.

 

Пред БНТ Трифонов каза съвсем друго. По думите му именно Петков и Василев са отишли при него, за да се предложат за министри, защото искали да участват в правителството му и да продължат работата си.

 

И още...

 

По-рано днес съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов призна, че е ходил в офиса на Трифонов и се е срещал с него, но уточни, че това е било единствено, за да опитат реализация с третия мандат. Двамата се срещнали на 7 август.

 

Всички интриги ли тръгват от един мрачен офис?

 

Кой плете тези интриги и в чий интерес са те, оставям всеки сам да си направи изводите. Ще кажете: „Винаги в политиката е имало интриги“. Да имало е, но откакто те се плетат от един мрачен офис, сякаш светят в пъти по-силно.

 

Ние не искаме да ни влизате в обяснителен режим

 

Слави казал това, адвокатът му Тошко приглася. Кирил Петков и Христо Иванов да не останат неразбрани – включват се и те. Мая Манолова скоро не е влизала в обяснителен режим.

 

Да, хората, които ви гласуваха доверие не ви искат обяснителния режим. Искат ви резултатите. Към момента по-вероятно е да видим извънземни през крив макарон, отколкото действия, камо ли резултати. Спрете да превръщате политиката в седянка, а политиците в махленски клюкарки! Не занимавайте хората с интриги! Ако имате топки – явете се на следващите избори /такива очевидно ще има/. Да, те наистина ще бъдат Народен съд. Ако не ви стиска – обирайте си чукалата и разнасяйте клюките в по-тесен кръг.

 

Веселка Иванова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 12108 |19.08.2021 Актьорът Биков оглави комисията по култура и медии. Защо това е важно? . 62| 30276 |08.08.2021 Сашо Диков към ПГ на „Има такъв народ“: Вие защо влязохте в политиката? . 24| 101255 |05.07.2021 Полицаи към Борисов: Не ни благодари, защото само ни използваше . 3| 8047 |26.05.2021 Поетът Николай Милчев: Защо си мълча?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads