Реклама / Ads
3| 6421 |09.01.2018 ПОЛИТИКА

Арман Бабикян за Фрог: КСНС мина тихо и кротко, никой не продума за контрабандните лекарства

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
Управляващите изглежда се притесниха от реакциите на чуждата преса и Консултативният съвет при президента мина мирно и тихо. Стиснаха си ръцете в името на европредседателството. Няма ги скандалите от миналата година, това коментира пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.
 

Комично е, когато органи натоварени с други ангажименти по закон се превръщат в нелепи производители на политически пиар. Какво стана с могъщия контрабанден канал за износ на лекарства, който беше актуален само 3 седмици преди нова година?

 

Видяхме изправени един до друг министърът на Вътрешните работи, който упорито се старае да разбира от вътрешни работи, и министърът на здравеопазването. Те дружно рапортуваха, че са хванали за стотици милиони контрабандни лекарства. Къде се пласира тази контрабанда в Западна Европа? Продължават ли арестите на територията на ЕС? Тези хора задържани ли са или са на свобода?

 

Подобни полицейски кьорфишеци, които се произвеждат само за да се заплеснем в една друга посока, са бол. Идва следващият сюжет, след това следващият. По-добре да се занимават с работата си, а не да изсипват тонове политика и партийност във вратовете на разследващите, а да се оставят да работят. Сигурността не е само в оградата, но и в спирането на реекспорта на лекарства.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4669 |09.01.2018 Страхил Делийски, само пред Фрог: КСНС щеше да е интересен, ако беше за сигурността в България . 2| 5839 |09.01.2018 Р. Гълъбинов за Фрог: През 2018 г. инфлацията ще расте заради тока, газа и водата . 4| 21404 |09.01.2018 Само във Фрог: Петър Христов имал конфликт със застрахователен бос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads