Реклама / Ads
9| 8270 |05.04.2019 ПОЛИТИКА

Експерти: Наблюдаваме политическа катастрофа

.
Димитър ГаневСтефан Георгиев
Ние в момента наблюдаваме политическа катастрофа, която започва да прилича на снежна топка. Наблюдаваме катастрофа, която управляващите гледат отстрани и чакат да видят кой ще е следващият.
 

Така политологът Димитър Ганев и социологът Стефан Георгиев коментираха пред БНТ политическата обстановка в страната и най вече скандала с евтините апартаменти на властта.

 

Коалицията не е толкова единна, колкото ни беше обяснявано година и нещо. Май месец ще бъде един много важен месец, защото тогава ще стане ясно на къде отива подкрепата за българските партии, каза социологът Стефан Георгиев.

 

По думите му този скандал вече наистина е минал на едно друго ниво във връзка с нападките от Валери Симеонов към министър Ангелкова. Той го определи като начин за разчистване на лични сметки.

 

"Две седмици продължава скандала с евтините апартаменти на властта. Всеки ден излиза нещо ново. Последната атака е от вчера и тя идва от самата управляваща коалиция – случаят с Николина Ангелкова“, напомни Георгиев.

 

Скандалът "Апартаментгейт" помита всичко като лавина. Скандалът бих определил вече като политическа чума. Не помня кога сме имали толкова продължителен скандал. Винаги един скандал е покривал друг. Сега тази политическа чума не се знае кога ще бъде спряна. Част от обикновените българи също придобиват имоти на данъчни оценки. Имотния регистър ще се превърне сега в новите досиета, заяви Димитър Ганев.

 

Той коментира наистина ли Корнелия Нинова е предложила на Михаил Миков 30 млн. лв. за лидерския пост в БСП. „Най – лесно е един скандал да бъде захлупен с друг. Дали обаче сагата с имотите ще продължи с нови епизоди, нови лица или ще започнат да излизат фигури, които да потвърждават или отричат този подкуп, ще видим скоро“, заяви Ганев.

 

Според него обществото чува само едно – списък от хора, които имат скъпи имоти и вследствие на това на предстоящите изборите на 26 май е много вероятно да има отдръпване на избиратели

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 12381 |07.03.2019 Проф. Христов: Политическият ни елит е кокошкарски, а ситуацията - гееополитическа . 2| 5989 |27.09.2018 Политическа криза в Алжир заради влошено здраве на управляващи . 17| 14422 |27.06.2018 Методи Андреев пред Фрог: Една политическа шайка иска вот на недоверие на друга! Потрес . 7| 13869 |30.05.2018 Радев захапа Борисов: В коя политическа система премиерът обръща с едно обаждане решения на парламента?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads