Реклама / Ads
23| 8368 |22.01.2011 ПОЛИТИКА

И. Фидосова: Не коментирам Яне; вече не знам дали въобще е политик

.
Искра Фидосова
Не съм много богата, но имам стабилно финансово състояние. Нямаме черна каса в партията. Имаме достатъчно пари от субсидиите и нямаме нужда от такива неаргументирани средства.
 

Това каза И. Фидосова в ефира на Нова тв в авторското предаване на Карбовски.

Не съм получавала 150 000 лева от фирма Титан. Нямам имот, който да съм отдала на тази фирма. Имам имот в Монтана, който отдавам под наем отпреди 6-7 години. В данъчната си декларация нямам посочена такава сума, защото не съм я получавала, обясни Фидосова твърденията на Я. Янев, че е получила пари от Титан. НАП ме е проверявала – без нарушения съм, категорично обяви тя.

Фидосова обяснии, че парите в ГЕРБ са ясни и отсече: Нямаме черна каса в партията. Имаме достатъчно пари от субсидиите и нямаме нужда от такива неаргументирани средства.

Не съм много богата, но имам стабилно финансово състояние. 15 години работя в частния сектор. Станах депутат, защото поех ангажимент, обясни имотното си състояние депутатката.

Фидосова се разписа в студиото, за да може Карбовски да сравни подписа й с платежното нареждане, показано от РЗС.

Този спор, тази нечистоплътност са страшни. Колебая се какво да правя – дали да го съдя или не, обяви Фидосова и пордължи: Аз няма да коментирам нещата, които Янев показва. Той показва някаква хартия, ксерокопие, флашки и т.н. Нека да спрем да се замеряме с компромати, апелира тя и продължи: Аз не събирам компромати, ако дойде сигнал, аз ще го препратя към съответната комисия.

И. Фидосова каза, че вотът на доверие беше лично предложение на Б. Борисов пред Изпълнителната комисия и уточни, че премиерът е казал това, което мисли и после са решили поискат вот на доверие за правителството от парламента.

ГЕРБ се готви за предстоящите избори, обяви още депутатката.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 72| 8996 |21.01.2011 И. Фидосова: Борисов е достоен; П. Димитров: Не е Иван Грозни! . 142| 10635 |08.01.2011 Бойко Борисов: Патрашкова и Галерия имат повече присъствие в медиите, отколкото ние . 14| 6354 |24.06.2010 Още не са открили интернет, а вече пишат наръчник за форумите . 6| 6020 |10.06.2010 Фидосова: Избираме президент и кмет в един ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads