Реклама / Ads
31| 8127 |01.04.2011 ПОЛИТИКА

Фидосова в тайно партньорство с Доган?

.
Ахмед Доган
Депутатката Искра Фидосова от ГЕРБ била в тайни партньорски отношения с председателя на ДПС Ахмед Доган, твърдят запознати. Според тях двамата въртели общ бизнес с почивна станция близо до село Гинци.
 

Не остана човек в Народното събрание, който да оспорва факта, че маститата депутатка Искра Фидосова, пръв съпредседател на парламентарната група на ГЕРБ, се нарежда сред най-големите богаташи в парламента. Родната ни депутатка е родена в Лом, но живее в Монтана. Там тя има собствена къща в самия център на града и същевременно е горда притежателка на множество апетитни имоти. За повечето от тях обаче се знае, че са в съдружие с други физически лица, което опитната адвокатка е преценила за по-удачно и практически изгодно. Не може да се отрече фактът, че икономическият й просперитет датира още от времето преди да влезе във властта. Запознати доверяват, че Искра Фидосова е изградила мощна империя на територия, ограждаща града, в който живее.

Поддържа приятелски кръг от видни юристи, лекари и политици. Осветленият й бизнес всъщност се върти от съпруга й, за когото се знае, че се занимава с дограма.

Най-новият слух гласи, че притежава почивна станция, намираща се навръх прохода Петрохан. Някои предполагат, че това всъщност е хотел, който всъщност де намира на 200 метра от краварниците на Ахмед Доган, който наскоро бе замесен в голям порно скандал. Наблизо се намира село Гинци. Тамошните хора са убедени, че двамата бивши партньори от Тройната коалиция сега са не само съседи по бизнес, а и тайни партньори.

Собственик и управител на луксозното строително бижу е мъжът на Фидосова. Но спецове в строителния бранш са на мнение, че такъв лукс не може да си позволи един дребен или дори среден бизнесмен. Никой обаче не намира смисъл да пита депутатката откъде са парите на семейството. Някои се оправдават с това, че същите органи, които трябва да проверяват Фидоска, в най-добрия случай могат да започнат да разследват питащите. Дори се очаквал и тормоз, поради което всички си траели. Късметът на депутатката не й изневерява и в кариерата. Освен че е притежателка на милиони, тя скоро ще получи и повишение. Усилено се говори, че именно тя поема контрола на Специализирания съд. (Разкрития.ком)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 8368 |22.01.2011 И. Фидосова: Не коментирам Яне; вече не знам дали въобще е политик . 72| 8996 |21.01.2011 И. Фидосова: Борисов е достоен; П. Димитров: Не е Иван Грозни! . 6| 6018 |10.06.2010 Фидосова: Избираме президент и кмет в един ден . 16| 13154 |20.01.2010 Желева си тръгна, да се стягат Нанев, Иванов и Фидосова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads