Реклама / Ads
3| 5329 |20.02.2017 ПОЛИТИКА

Георги Свиленски регистрира листата на социалистите в 24-и МИР

.
Досегашният депутат Георги Свиленски, членът на Изпълнителното бюро на Градския съвет на столичните социалисти и председател на БСП „Подуяне” Димитър Данчев, и председателят на БСП ”Слатина” Иван Пешев регистрираха листата на ”БСП за България” в 24-и МИР в София. Това се случи в ранния следобед в Районната избирателна комисия. Георги Свиленски е №2 в листата с кандидати за народни представители от 24-и МИР. Водач в нея е проф. Стефан Данаилов. Димитър Данчев е под №3.
 

"Регистрирахме отбора на победата, заяви Георги Свиленски на излизане от Районната избирателна комисия. - Имаме една-единствена задача - да спечелим изборите, за да реализираме програмата, която сме подготвили".

 

Досегашният народен представител добави, че се надява на честни и спокойни избори. "Очаквам да няма опити за фалшификация. Това, разбира се, зависи от всички участници в изборния процес, както и от организаторите в лицето на служебното правителство, добави той. - Естествено, както във всяка кампания, очаквам и удари под кръста. Но се надявам българският избирател да накаже тези, които използват непочтени средства в опита си да спечелят на всяка цена".

 

Георги Свиленски си пожела в кампанията всички политически сили да се съсредоточат най-вече върху това да представят програмите и приоритетите си за развитието на България, за да се получат градивни спорове и сблъсъци на мнения. "В предизборната програма и в управленския план ние предлагаме реални възможности, които можем да обезпечим финансово и съответно да ги реализираме, коментира още той. - Приоритетите ни са здравеопазване, социална политика, образование, селско стопанство, производство на български стоки и подкрепа за българските производители, малък и среден бизнес. Всичко в нашата програма е насочено към това младите хора да изберат да останат в България и тук да създават семейства и да развиват бизнес".

 

Списък с кандидати за народни представители в листата на 24-и МИР в София:

 

1. Проф. Стефан Данаилов

2. Георги Страхилов Свиленски

3. Димитър Иванов Данчев

4. Нона Кръстева Йотова

5. Росен Малинов Малинов

6. Биляна Валентинова Станчева

7. Николай Боянов Маринов

8. Александър Любенов Илиев

9. Борис Цветков Цветков

10. Иван Янчов Таков

11. Орлин Киров Димов

12. Ана Георгиева Пиринска

13. Валентин Цветков Иванов

14. Венцислава Любомирова Каменова-Костадинова

15. Светослав Георгиев Стойков

16. Десислава Здравкова Таранова-Андонова

17. Елеонора Георгиева Петрова

18. Марияна Неделчова Божкова

19. Паскал Тодоров Желязков

20. Чавдар Николаев Савов

21. Огнян Здравков Нечев

22. Пламен Асенов Лазаров

23. Александър Спасов Грозданов

24. Ангел Стоицов Николов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4292 |12.02.2017 Татяна Дончева повежда листата на АБВ-Движение 21 във Варна . 6| 6255 |21.12.2016 Георги Първанов: Подавам оставка, оттеглят се Р. Петков и Калфин . 3| 5215 |10.12.2016 Свиленски: Реформаторите трябва да върнат мандата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads